All for Joomla The Word of Web Design

Acta Assemblea 15 de gener 2015

S’inicia una nova etapa de l’assemblea, passem de la reivindicació a la gestió. Línies de treball:

1. Reconeixement polític. Treball amb ajuntament per consolidar el projecte.

Propers passos:

  • Realitzar l’informe tècnic per una aprovació al ple municipal de febrer per validar el procés i obtenir garanties.
  • Continuar treballant per un conveni.
  • Es considera important que la Fanny assisteixi a les assemblees per tal d’anar assumint feines que se’ns derivin. És important tenir clar el model i que existeixi un sol missatge des de totes les parts.

2. Desplegament del projecte/model.

Comissió programació: S’està treballant en dues línies:

– Línia programació d’activitats (febrer-juny inici activitats puntuals i al setembre inici programació) S’acorda que es parlarà amb les entitats per si tenen previst o tenen ganes de fer alguna activitat d’ara fins al juny i si la volen encabir dins la programació de l’Ateneu (surt alguna proposta com de tallers de filosofia per l’associació Assofia, fer danses del món pel dia de la música, teatre petit format, fer passes de documentals-cinefòrums un cop al mes)

– Línia treball amb entitats per tal d’implicar-les en la programació i recollir necessitats+possibles aportacions. Es farà una bústia on recollir propostes de la ciutadania. S’enviarà des de l’ajuntament un mail a les entitats on s’explicarà que si volen fer arribar propostes de programació poden fer-les arribar a la comissió, participant a l’assemblea (primer dijous de mes) o bé per mail (pendent crear-lo. El gestionarà la Fanny).

Comissió espais: S’està treballant per acabar de definir les funcions de cada espai. S’ha parlat amb les entitats per poder facilitar l’adaptació al nou model. Es parla que cal que tota l’assemblea s’impliqui per donar suport al buidatge dels espais i la reubicació dels materials de les entitats. Es preveu començar a alliberar espais des d’ara fins a la primavera (respectant els ritmes i necessitats de cada entitat).

Comissió Comunicació: Es parla de la necessitat de coordinar-nos amb ajuntament per tal de crear una sola web. Es proposa la creació d’una cartellera de l’ateneu a l’entrada.

Comissió Gestora: S’està començant a treballar els protocols, reglaments d’ús. També serà tasca de la gestora el treball de pressupostos i recerca de finançament així com l’elaboració de l’informe tècnic.

3. Participació.

– Cal reforçar l’assemblea. Es demana el compromís de les entitats a participar a les assemblees (primer dijous de cada mes) (almenys una persona/entitat)

– Cal reforçar les comissions. Es fa un repàs i s’incorporen noves persones a les comissions. S’anima a tothom a participar ja que hi ha molta feina a fer.

– Està pendent la constitució legal de l’entitat. Els estatuts ja estan apunt.

About The Author

Leave A Comment

Categories

 

Recent Posts

 
Explicació activitats i cursos interromputs.
Bon nadal i feliç any nou a tothom! Abans de tancar l’any compartim informació referent a la nostre programació de cursos i tallers: Sentim la necessitat de tornar a compartir informació amb vosaltres, per transparència i empatia: Entenem que les restriccions i limitacions derivades de la situació actual amb la Covid-19 són conegudes i compartides
Xerrada “Articulant respostes comunitàries a la crisi” activitat dins la #FESC2020 de la  @XES_cat
Ja podeu mirar la Xerrada: “Articulant respostes comunitàries a la crisi” activitat dins la #FESC2020 (Fira de l’economia solidària de Catalunya) de la @XES_cat   xarxa d’economia solidària de Catalunya. On vam participar el 13/11 juntament amb companyes d’altres projectes del territori com: @LaTrocaSants ,@PdcPobleSec, Can Peguer/Turó de la Peira-xarxes de suport, Col·lectiu de professionals
Suspensió Concert Eduard Canimas
Aquest era un concert especial de celebració dels 10 anys del seu mític disc Sagrat Cor. Un concert únic amb col·laboracions i sorpreses que no podem garantir que es pugui dur a terme de la manera que voldríem el 14 de novembre, sabent que de moment es perllonga el toc de queda 15 dies més
Eduard Canimes – 10 anys de Sagrat Cor (concert únic)
Eduard Canimas – 10 anys de sagrat cor- Concert especial commemoració de la publicació d’aquest gran disc de l’autor Eduard Canimas presenta un espectacle amb un format únic i especial per a aquesta ocasió, centrat en el seu disc més espiritual: sagrat cor. Un disc emblema que ha rebut molts reconeixements i que és referència
Programa d’activitats setembre-desembre 2020
Aquí teniu el programa d’activitats del primer trimestre del curs 2020-2021. Feu-hi un cop d’ull. Hi ha un munt d’activitats! Cursos i tallers, xerrades, concerts, cinema… Són temps difícils i més que mai hem d’entendre l’Ateneu com una eina dels i pels veïns i veïnes de Salt! Un agent i un actiu social i cutlural

Comentaris recents

 

Contacte

 

Ens trobaràs sempre a les tardes de 16h a 20h i els dimecres de 10h-20h!

+34722381866
972 249 191 ext. 2356
info@ateneucomacros.cat
C/ Sant Antoni, 1 - 17190, Salt

Butlletí

 

Organitzen

 


Amb el suport de: