All for Joomla The Word of Web Design

Acta assemblea 2 de juliol 2015 i properes accions

1- Negociació ajuntament i projecte: La Comissió Gestora encara no s’ha pogut reunir amb l’Ajuntament ja que a dia d’avui encara no està tancat el cartipàs municipal. De seguida que se sàpiga a quina regidoria i regidor/a pertany el tema de l’Ateneu la comissió gestora s’hi reunirà. Però tot sembla indicar que tenim l’Ateneu a tocar!

2- Inauguració Ateneu: La Comissió de Programació proposa fer un acte d’inauguració de les activitats de l’Ateneu de cares al novembre ( es proposa el dissabte 7/11) , per tal que s’hi sumin més entitats i donar-lo a conèixer .

3-BARRA D’ENTREPANS AL CAN PANXUT FESTIVAL, divendres 24 de juliol vespre-nit.

 • L’Assemblea de l’Ateneu Popular Coma Cros per segon any portarà la barra d’entrepans del Can Panxut festival per tal de poder fer una mica de calaix pel que calgui.
 • Es crea una comissió d’organització que està oberta a noves incorporacions.
 • Es farà un doodle amb els horaris de torns. Es necessiten 4 persones per torn. Seria bo que tots els torns estiguin plens de les mans necessàries!!
 • També es farà un “photocall” on la gent podrà fer-se fotos i fer difusió de la campanya per les xarxes socials.
 • Durant el concert es passarà el vídeo que es va elaborar l’any passat i que per la pluja gairebé no va lluir. Fa falta un projector i portàtil!!
 • La comissió de comunicació decidirà si fan o no més samarretes per vendre.
 • Tothom que faci torn que es posi la samarreta.

4- ALTRES

 • Durant la Festa Major es portaran cartells a les barraques, i s’intentarà que alguns dels grups de música que actuen a l’Era portin la samarreta de la campanya.
 • Es farà un llistat únic de telèfons d’entitats i persones que han participat de l’Ateneu per tal de que sigui fàcil poder trucar personalment quan calgui.
 • L’Associació de Tai Chi explica el seu cas sobre l’’ús de la Sala de Cos que ja hi ha a la Coma Cros. La tècnica la va trucar per oferir-li de usar la sala per fer les seves activitats. Des de l’Assemblea es proposa que mentrestant l’Ateneu no estigui en marxa i el Pla d’Usos definit que les associacions acceptin les condicions actuals deixant clar que s’està a l’espera del Pla d’Usos de l’Ateneu (estem en un moment de impàs).
 • Des de Mou-te en bici de Salt fan una aportació en relació al nom Coma-Cros que porta l’Ateneu. Tenen informació sobre la família Coma Cros Raventós que és la que dona nom a la fàbrica. Actualment és una família que te negocis diversos, entre els quals un de lloguer de apartaments turístics a Barna i un dels fills és “Liquidador d’indústries tèxtils”. Mou-te en bici considera que un ateneu popular no ha de portar un nom com el d’aquesta família i proposa una reflexió entorn aquest tema.

Propera ASSEMBLEA:
DIJOUS 3 DE SETEMBRE A LES 20h sala de formació de la coma-cros (1er pis)
(si cal es convocarà una assemblea extraordinària abans)

 

About The Author

Leave A Comment

Categories

 

Recent Posts

 
Explicació activitats i cursos interromputs.
Bon nadal i feliç any nou a tothom! Abans de tancar l’any compartim informació referent a la nostre programació de cursos i tallers: Sentim la necessitat de tornar a compartir informació amb vosaltres, per transparència i empatia: Entenem que les restriccions i limitacions derivades de la situació actual amb la Covid-19 són conegudes i compartides
Xerrada “Articulant respostes comunitàries a la crisi” activitat dins la #FESC2020 de la @XES_cat
Ja podeu mirar la Xerrada: “Articulant respostes comunitàries a la crisi” activitat dins la #FESC2020 (Fira de l’economia solidària de Catalunya) de la @XES_cat   xarxa d’economia solidària de Catalunya. On vam participar el 13/11 juntament amb companyes d’altres projectes del territori com: @LaTrocaSants ,@PdcPobleSec, Can Peguer/Turó de la Peira-xarxes de suport, Col·lectiu de professionals
Suspensió Concert Eduard Canimas
Aquest era un concert especial de celebració dels 10 anys del seu mític disc Sagrat Cor. Un concert únic amb col·laboracions i sorpreses que no podem garantir que es pugui dur a terme de la manera que voldríem el 14 de novembre, sabent que de moment es perllonga el toc de queda 15 dies més
Eduard Canimes – 10 anys de Sagrat Cor (concert únic)
Eduard Canimas – 10 anys de sagrat cor- Concert especial commemoració de la publicació d’aquest gran disc de l’autor Eduard Canimas presenta un espectacle amb un format únic i especial per a aquesta ocasió, centrat en el seu disc més espiritual: sagrat cor. Un disc emblema que ha rebut molts reconeixements i que és referència
Programa d’activitats setembre-desembre 2020
Aquí teniu el programa d’activitats del primer trimestre del curs 2020-2021. Feu-hi un cop d’ull. Hi ha un munt d’activitats! Cursos i tallers, xerrades, concerts, cinema… Són temps difícils i més que mai hem d’entendre l’Ateneu com una eina dels i pels veïns i veïnes de Salt! Un agent i un actiu social i cutlural

Comentaris recents

 

Contacte

 

Ens trobaràs sempre a les tardes de 16h a 20h i els dimecres de 10h-20h!

+34722381866
972 249 191 ext. 2356
info@ateneucomacros.cat
C/ Sant Antoni, 1 - 17190, Salt

Butlletí

 

Organitzen

 


Amb el suport de: