All for Joomla The Word of Web Design

Acta Assemblea 3 de desembre i canvi de data propera

El passat dimarts 15 de desembre hi ha hagut una nova reunió amb l’Ajuntament i podem avançar que ha anat molt bé! L’Assemblea va decidir convocar una assemblea extraordinària abans de Festes per tal de poder explicar la reunió d’avui i poder reactivar comissions si feia falta.

La data que es va proposar (aquest dijous 17 de desembre) coincideix amb l’acte Les Veus de Salt de manera que es posposa pel dia següent:

ASSEMBLEA EL DIMARTS DIA 22/12 A LES 20h

Sala de formació (1er pis Coma Cros)

Recordem que és molt important l’assistència ja que hi ha informacions rellevants!
Ordre del dia: Infomació i seguiment de les negociacions amb l’Ajuntament.

 

Adjuntem aquí la darrera acta:

ACTA ASSEMBLEA ATENEU POPULAR COMA CROS

3 de desembre de 2015
1.- TRASPÀS DE LA DARRERA REUNIÓ DEL GRUP MOTOR AMB L’EQUIP DE GOVERN DE L’AJUNTAMENT i PROPERA REUNIÓ.

L’última reunió va ser de caràcter tècnic, amb una representació del grup motor de l’Assemblea, tècnics municipals (tècnica de cultura, responsable de la factoria, dinamitzadora de la Coma Cros) i la Regidora Eva Rigau. Allà es va constatar que calia que tant tècnics com polítics avancessin en conèixer el model, la proposta i les vies legals per avançar en el model. En cap de les noves trobades hi ha estat l’advocada dels serveis jurídics de l’Ajuntament. Per altra banda, a la reunió es va comentar que no es participaria de la gestió de la programació fins que el model estigués garantit i s’hagués avançat en l’acord de conveni.

Es va veure que calia una nova reunió política.

La segona de les trobades previstes es va suspendre per part de l’Ajuntament, ja que l’Alcalde no hi podria ser, però es va transmetre que des de l’Ajuntament ja s’havien posat a treballar amb el text de conveni.

La nova data de reunió és el proper dia 15 de desembre a les 15h.

Es comenta que en aquesta nova reunió cal:

  • Aconseguir una data de signatura
  • Compromís que el pressupost 2016 inclourà una partida per l’Ateneu
  • Blindar el marc normatiu

Per altra banda, es considera important que els tècnics entenguin bé el model i la manera de treballar, així com poder contactar ja una persona des de l’Assemblea, que complementi la 1/2 jornada que fa ara la dinamitzadora.

2.- CONSTITUCIÓ DE LA FEDERACIÓ

Després de distribuir-nos la tasca de contactar amb les diferents entitats, i fer-ne el repàs, es comprova que ja hi ha unes 20 entitats que s’adhereixen a la Federació. El 18 de desembre és la data màxima per fer arribar els impresos a l’Enric i en Narcís. Amb les primeres entitats es constituïrà la federació, i sempre seguirà oberta a incloure’n més. No obstant ara no podem dilatar més el procés.

3.- INFORMACIÓ DE LA PARTICIPACIÓ A LES JORNADES INTERACCIÓ

El mateix dia 3 al matí, dues persones de l’Assemblea van participar a les jornades Interacció sobre gestió cultural que organitza la Diputació de Barcelona. Allà es va explicar el projecte de gestió comunitària de l’Ateneu. (Ja s’ha enviat nota informativa)

4.- SUPORT FINANCER

S’informa que des de la Fundació del Coop57 (http://www.coop57.coop/ca) s’estan interessant en el finançament de projectes en clau economia social i desenvolupament local. Alguns dels projectes de l’Ateneu, com podria ser un determinat model de gestió del Bar, podrien encaixar en aquestes propostes.

Caldrà veure com ho planteja l’Ajuntament i més endavant valorar aquesta possibilitat.

Leave A Comment

Actualitat recent

 
Programa d’activitats setembre-desembre 2021
Ja tenim aquí el nou programa d’activitats pel primer trimestre del curs 2021-2022. Feu-hi un cop d’ull. Hi ha un munt d’activitats! Cursos i tallers, xerrades, concerts, cinema… De moment podeu veure el fulletó en PDF, però ben aviat, totes la programació també al web. Les inscripcions comencen el 13 de setembre. Descarrega-te’l (Tot i
Oberta la recollida de demandes d’ús de les aules: trimestre setembre-desembre del 2021
Omple el formulari per demanar l’ús de les aules pel proper trimestre (no cal omplir formulari per usos puntuals). Es pot fer la petició per tot el curs (2021-2022), però es reorganitzaran les aules cada 3 mesos.   L’Ateneu Popular de la Coma Cros és un espai sociocultural que funciona a través de la gestió
La ratafia no és només un Licor! gran jornada de taller de ratafia a les hortes de Salt
LA RATAFIA NO ÉS NOMÉS UN LICOR La Comissió Pagesa de l’Ateneu Popular Coma Cros i l’Associació Milfulles organitzen un taller d’elaboració de ratafia amb molt de gust a territori. Que va començar ahir 29 de juny a les 18h a l’hort Milfulles de l’Ateneu. Si bé l’objectiu principal de la nostra trobada és elaborar
Torna el torn de nit a l’Ateneu!
Aquest 2021 recuperem el festival “Torn de Nit” on convidem a tothom a fitxar! El Torn de Nit és una proposta escènica d’estiu de l’Ateneu Popular Coma Cros, aquest cicle rep aquest nom com a homenatge a la memòria fabril de la Coma Cros. Es convida a tothom al torn de nit de la Coma
Gran Jornada: Reactivem l’Ateneu!
el dijous 17 de juny hi va haver la trobada “Reactivem l’Ateneu” per fer pluja d’idees, amb propostes i visions per fer créixer el projecte. Molts bones sensacions ganes i energia per engegar el proper curs, amb nova programació! Enfortim la gestió comunitària, apunta’t a les comissions i grups de treball de l’Ateneu i participa-hi.
Eduard Canimas “Puc tancar i obrir” El teler dona veu a la Cultura
Ja tenim un nou vídeo de “El teler dona veu a la cultura” i aquest cop a més serveix per anunciar la nova data de concert 23 de maig al Canal, del concert especial “Celebrem 10 anys del Sagrat Cor” concert especial i únic per la ocasió centrat en el Sagrat Cor disc icona de

Comentaris recents

 

Properes activitats

 
El surrealisme màgic de Mario López ens inundarà d’emocions el proper Divendres 10 de desembre, al Teler de l’Ateneu. Entre joc i joc, moments màgics i còmics a la vegada, gaudirem d’una proposta sublim!    
En aquesta sessió aprendrem a netejar la casa sense embrutar el món. Aprendrem a fer sabó de rentar la roba i altres tipus de netejadors naturals i sostenibles.
Mandincant es centra en cançons  tradicionals del poble Mandé, cantades en  Mandinka i Bambara. Cançons mil·lenàries  que han perdurat al llarg del temps a través  de la tradició oral, de generació en generació,  fins a l’actualitat.  La música, el cant i els instruments musicals  neixen de l’ésser humà, els trobem arreu del  món amb sonoritats,

Contacte

 

Ens trobaràs sempre a les tardes de 16h a 20h i els dimecres de 10h a 20h!

+34722381866
972 249 191 ext. 2356
info@ateneucomacros.cat
C/ Sant Antoni, 1 - 17190, Salt

Butlletí

 

Organitzen

 


Amb el suport de: