All for Joomla The Word of Web Design

Acta Assemblea 3 de desembre i canvi de data propera

El passat dimarts 15 de desembre hi ha hagut una nova reunió amb l’Ajuntament i podem avançar que ha anat molt bé! L’Assemblea va decidir convocar una assemblea extraordinària abans de Festes per tal de poder explicar la reunió d’avui i poder reactivar comissions si feia falta.

La data que es va proposar (aquest dijous 17 de desembre) coincideix amb l’acte Les Veus de Salt de manera que es posposa pel dia següent:

ASSEMBLEA EL DIMARTS DIA 22/12 A LES 20h

Sala de formació (1er pis Coma Cros)

Recordem que és molt important l’assistència ja que hi ha informacions rellevants!
Ordre del dia: Infomació i seguiment de les negociacions amb l’Ajuntament.

 

Adjuntem aquí la darrera acta:

ACTA ASSEMBLEA ATENEU POPULAR COMA CROS

3 de desembre de 2015
1.- TRASPÀS DE LA DARRERA REUNIÓ DEL GRUP MOTOR AMB L’EQUIP DE GOVERN DE L’AJUNTAMENT i PROPERA REUNIÓ.

L’última reunió va ser de caràcter tècnic, amb una representació del grup motor de l’Assemblea, tècnics municipals (tècnica de cultura, responsable de la factoria, dinamitzadora de la Coma Cros) i la Regidora Eva Rigau. Allà es va constatar que calia que tant tècnics com polítics avancessin en conèixer el model, la proposta i les vies legals per avançar en el model. En cap de les noves trobades hi ha estat l’advocada dels serveis jurídics de l’Ajuntament. Per altra banda, a la reunió es va comentar que no es participaria de la gestió de la programació fins que el model estigués garantit i s’hagués avançat en l’acord de conveni.

Es va veure que calia una nova reunió política.

La segona de les trobades previstes es va suspendre per part de l’Ajuntament, ja que l’Alcalde no hi podria ser, però es va transmetre que des de l’Ajuntament ja s’havien posat a treballar amb el text de conveni.

La nova data de reunió és el proper dia 15 de desembre a les 15h.

Es comenta que en aquesta nova reunió cal:

  • Aconseguir una data de signatura
  • Compromís que el pressupost 2016 inclourà una partida per l’Ateneu
  • Blindar el marc normatiu

Per altra banda, es considera important que els tècnics entenguin bé el model i la manera de treballar, així com poder contactar ja una persona des de l’Assemblea, que complementi la 1/2 jornada que fa ara la dinamitzadora.

2.- CONSTITUCIÓ DE LA FEDERACIÓ

Després de distribuir-nos la tasca de contactar amb les diferents entitats, i fer-ne el repàs, es comprova que ja hi ha unes 20 entitats que s’adhereixen a la Federació. El 18 de desembre és la data màxima per fer arribar els impresos a l’Enric i en Narcís. Amb les primeres entitats es constituïrà la federació, i sempre seguirà oberta a incloure’n més. No obstant ara no podem dilatar més el procés.

3.- INFORMACIÓ DE LA PARTICIPACIÓ A LES JORNADES INTERACCIÓ

El mateix dia 3 al matí, dues persones de l’Assemblea van participar a les jornades Interacció sobre gestió cultural que organitza la Diputació de Barcelona. Allà es va explicar el projecte de gestió comunitària de l’Ateneu. (Ja s’ha enviat nota informativa)

4.- SUPORT FINANCER

S’informa que des de la Fundació del Coop57 (http://www.coop57.coop/ca) s’estan interessant en el finançament de projectes en clau economia social i desenvolupament local. Alguns dels projectes de l’Ateneu, com podria ser un determinat model de gestió del Bar, podrien encaixar en aquestes propostes.

Caldrà veure com ho planteja l’Ajuntament i més endavant valorar aquesta possibilitat.

About The Author

Leave A Comment

Categories

 

Recent Posts

 
Explicació activitats i cursos interromputs.
Bon nadal i feliç any nou a tothom! Abans de tancar l’any compartim informació referent a la nostre programació de cursos i tallers: Sentim la necessitat de tornar a compartir informació amb vosaltres, per transparència i empatia: Entenem que les restriccions i limitacions derivades de la situació actual amb la Covid-19 són conegudes i compartides
Xerrada “Articulant respostes comunitàries a la crisi” activitat dins la #FESC2020 de la  @XES_cat
Ja podeu mirar la Xerrada: “Articulant respostes comunitàries a la crisi” activitat dins la #FESC2020 (Fira de l’economia solidària de Catalunya) de la @XES_cat   xarxa d’economia solidària de Catalunya. On vam participar el 13/11 juntament amb companyes d’altres projectes del territori com: @LaTrocaSants ,@PdcPobleSec, Can Peguer/Turó de la Peira-xarxes de suport, Col·lectiu de professionals
Suspensió Concert Eduard Canimas
Aquest era un concert especial de celebració dels 10 anys del seu mític disc Sagrat Cor. Un concert únic amb col·laboracions i sorpreses que no podem garantir que es pugui dur a terme de la manera que voldríem el 14 de novembre, sabent que de moment es perllonga el toc de queda 15 dies més
Eduard Canimes – 10 anys de Sagrat Cor (concert únic)
Eduard Canimas – 10 anys de sagrat cor- Concert especial commemoració de la publicació d’aquest gran disc de l’autor Eduard Canimas presenta un espectacle amb un format únic i especial per a aquesta ocasió, centrat en el seu disc més espiritual: sagrat cor. Un disc emblema que ha rebut molts reconeixements i que és referència
Programa d’activitats setembre-desembre 2020
Aquí teniu el programa d’activitats del primer trimestre del curs 2020-2021. Feu-hi un cop d’ull. Hi ha un munt d’activitats! Cursos i tallers, xerrades, concerts, cinema… Són temps difícils i més que mai hem d’entendre l’Ateneu com una eina dels i pels veïns i veïnes de Salt! Un agent i un actiu social i cutlural

Comentaris recents

 

Contacte

 

Ens trobaràs sempre a les tardes de 16h a 20h i els dimecres de 10h-20h!

+34722381866
972 249 191 ext. 2356
info@ateneucomacros.cat
C/ Sant Antoni, 1 - 17190, Salt

Butlletí

 

Organitzen

 


Amb el suport de: