All for Joomla The Word of Web Design

Acta de l’assemblea de novembre

Publiquem aquí l’acta de la darrera assemblea (del 5 de novembre). Perdoneu el retard!
Recordem que la propera assemblea és el 3 de desembre a les 20h!

(la foto és de la visita que vam fer a l’Ateneu l’Harmonia Barcelona)

ACTA DE L’ASSEMBLEA DE L’ATENEU POPULAR COMA-CROS DE SALT

Dijous 5 de novembre de 2015 

Com que hi ha entitats que estan a l’assemblea per primera vegada, es fa una presentació de les persones que estem a l’assemblea d’avui, i una breu explicació del projecte i de la trajectòria de l’assemblea.

Es demana de fer un canvi en l’ordre del dia. El punt 1 no estava a l’ordre del dia però s’afegeix i se li dona prioritat per qüestions de temps de qui ho ha d’exposar.

1.- NIF DE L’ASSEMBLEA/ FORMAT LEGAL  DE L’ASSEMBLEA

Per motius burocràtics, no es pot reutilitzar el NIF de la Coordinadora d’Entitats tal i com s’havia decidit.
A partir d’aquí es plantegen 4 possibles opcions:

  • Constituir  una FEDERACIÓ  D’ENTITATS
  • Constituir UNA COORDINADORA D’ENTITATS
  • Fer una ASSOCIACIÓ.
  • Reutilitzar algun NIF d’alguna entitat ja constituïda.

Es decideix que lo més adient és fer una Federació o una Coordinadora, i que serà una o altra forma legal en funció de com contemplen la participació de persones que no estan en entitats.

Es farà una consulta al departament de Justícia de la Generalitat i s’iniciaran els tràmits.

Cada entitat que forma part de l’assemblea caldrà que ompli un certificat on consti que forma part de l’Assemblea( ja sigui federació o bé coordinadora). S’enviarà mail específic per aquest tema.

2. – REUNIÓ AMB L’AJUNTAMENT.

No hi ha els mateixos/es polítics que a l’anterior reunió. Tampoc hi ha cap tècnic.

Es fa una acta específica d’aquesta reunió tal i com es va demanar a l’anterior assemblea d’Ateneu. S’adjunta l’acta en aquest mail.

Resumint molt, sembla que l’Ajuntament continua encallat amb el tema legal. A més fa una proposta de mínims a l’Assemblea (gestió de només alguns espais, sense bar, etc,) que l’Assemblea no acceptem de cap manera, ja que es pensa que el projecte i model  de Gestió Comunitària o es fa del tot o no es fa, però que a mitges no.

S’han programat 2 reunions més entre l’Ajuntament i  l’Ateneu (el Grup Motor com a representant), fins el 2 de desembre.

Des des l’Assemblea es decideix, desprès de debatre bastant, que aquestes 2 reunions es faran, tenint l’objectiu clar que el dia 2/12 l’Ajuntament(l’equip de govern) ha de donar una resposta definitiva sobre tirar endavant el projecte tal i com és, i fer posteriorment un posicionament públic del compromís.

Per tant en aquestes 2 reunions hi han d’assistir els tècnics i no nomes els polítics, i es treballaran bàsicament 2 temes: EL MARC LEGAL I EL CONVENI.

Es imprescindible resoldre aquestes temes i començar a engegar fermament el projecte.

En la mesura en que l’Ajuntament s’impliqui del tot en el projecte, també s’implicaran moltes més entitats.

3.- PROPOSTA DE CALENDARI I TASQUES

El Grup Motor fa una proposta de tasques relacionades en diferents fases de desplegament del projecte, que serà a partir del moment en que hi hagi el compromís ferm i signat per l’Ajuntament.

4.- SORTIDA A BARCELONA.

Es farà el divendres 13 de novembre de 11h a 16h i es visitarà l’Ateneu l’Harmonia del barri de Sant Andreu. Hi aniran polítics, gent de l’assemblea i es considera que és imprescindible que els i les tècniques de l’Ajuntament relacionats amb la Coma Cros també hi vagin.

Assemblea Ateneu Popular Coma Cros

Leave A Comment

Actualitat recent

 
Programa d’activitats setembre-desembre 2021
Ja tenim aquí el nou programa d’activitats pel primer trimestre del curs 2021-2022. Feu-hi un cop d’ull. Hi ha un munt d’activitats! Cursos i tallers, xerrades, concerts, cinema… De moment podeu veure el fulletó en PDF, però ben aviat, totes la programació també al web. Les inscripcions comencen el 13 de setembre. Descarrega-te’l (Tot i
Oberta la recollida de demandes d’ús de les aules: trimestre setembre-desembre del 2021
Omple el formulari per demanar l’ús de les aules pel proper trimestre (no cal omplir formulari per usos puntuals). Es pot fer la petició per tot el curs (2021-2022), però es reorganitzaran les aules cada 3 mesos.   L’Ateneu Popular de la Coma Cros és un espai sociocultural que funciona a través de la gestió
La ratafia no és només un Licor! gran jornada de taller de ratafia a les hortes de Salt
LA RATAFIA NO ÉS NOMÉS UN LICOR La Comissió Pagesa de l’Ateneu Popular Coma Cros i l’Associació Milfulles organitzen un taller d’elaboració de ratafia amb molt de gust a territori. Que va començar ahir 29 de juny a les 18h a l’hort Milfulles de l’Ateneu. Si bé l’objectiu principal de la nostra trobada és elaborar
Torna el torn de nit a l’Ateneu!
Aquest 2021 recuperem el festival “Torn de Nit” on convidem a tothom a fitxar! El Torn de Nit és una proposta escènica d’estiu de l’Ateneu Popular Coma Cros, aquest cicle rep aquest nom com a homenatge a la memòria fabril de la Coma Cros. Es convida a tothom al torn de nit de la Coma
Gran Jornada: Reactivem l’Ateneu!
el dijous 17 de juny hi va haver la trobada “Reactivem l’Ateneu” per fer pluja d’idees, amb propostes i visions per fer créixer el projecte. Molts bones sensacions ganes i energia per engegar el proper curs, amb nova programació! Enfortim la gestió comunitària, apunta’t a les comissions i grups de treball de l’Ateneu i participa-hi.
Eduard Canimas “Puc tancar i obrir” El teler dona veu a la Cultura
Ja tenim un nou vídeo de “El teler dona veu a la cultura” i aquest cop a més serveix per anunciar la nova data de concert 23 de maig al Canal, del concert especial “Celebrem 10 anys del Sagrat Cor” concert especial i únic per la ocasió centrat en el Sagrat Cor disc icona de

Comentaris recents

 

Properes activitats

 
El surrealisme màgic de Mario López ens inundarà d’emocions el proper Divendres 10 de desembre, al Teler de l’Ateneu. Entre joc i joc, moments màgics i còmics a la vegada, gaudirem d’una proposta sublim!    
En aquesta sessió aprendrem a netejar la casa sense embrutar el món. Aprendrem a fer sabó de rentar la roba i altres tipus de netejadors naturals i sostenibles.
Mandincant es centra en cançons  tradicionals del poble Mandé, cantades en  Mandinka i Bambara. Cançons mil·lenàries  que han perdurat al llarg del temps a través  de la tradició oral, de generació en generació,  fins a l’actualitat.  La música, el cant i els instruments musicals  neixen de l’ésser humà, els trobem arreu del  món amb sonoritats,

Contacte

 

Ens trobaràs sempre a les tardes de 16h a 20h i els dimecres de 10h a 20h!

+34722381866
972 249 191 ext. 2356
info@ateneucomacros.cat
C/ Sant Antoni, 1 - 17190, Salt

Butlletí

 

Organitzen

 


Amb el suport de: