All for Joomla The Word of Web Design

Acta de l’assemblea de novembre

Publiquem aquí l’acta de la darrera assemblea (del 5 de novembre). Perdoneu el retard!
Recordem que la propera assemblea és el 3 de desembre a les 20h!

(la foto és de la visita que vam fer a l’Ateneu l’Harmonia Barcelona)

ACTA DE L’ASSEMBLEA DE L’ATENEU POPULAR COMA-CROS DE SALT

Dijous 5 de novembre de 2015 

Com que hi ha entitats que estan a l’assemblea per primera vegada, es fa una presentació de les persones que estem a l’assemblea d’avui, i una breu explicació del projecte i de la trajectòria de l’assemblea.

Es demana de fer un canvi en l’ordre del dia. El punt 1 no estava a l’ordre del dia però s’afegeix i se li dona prioritat per qüestions de temps de qui ho ha d’exposar.

1.- NIF DE L’ASSEMBLEA/ FORMAT LEGAL  DE L’ASSEMBLEA

Per motius burocràtics, no es pot reutilitzar el NIF de la Coordinadora d’Entitats tal i com s’havia decidit.
A partir d’aquí es plantegen 4 possibles opcions:

  • Constituir  una FEDERACIÓ  D’ENTITATS
  • Constituir UNA COORDINADORA D’ENTITATS
  • Fer una ASSOCIACIÓ.
  • Reutilitzar algun NIF d’alguna entitat ja constituïda.

Es decideix que lo més adient és fer una Federació o una Coordinadora, i que serà una o altra forma legal en funció de com contemplen la participació de persones que no estan en entitats.

Es farà una consulta al departament de Justícia de la Generalitat i s’iniciaran els tràmits.

Cada entitat que forma part de l’assemblea caldrà que ompli un certificat on consti que forma part de l’Assemblea( ja sigui federació o bé coordinadora). S’enviarà mail específic per aquest tema.

2. – REUNIÓ AMB L’AJUNTAMENT.

No hi ha els mateixos/es polítics que a l’anterior reunió. Tampoc hi ha cap tècnic.

Es fa una acta específica d’aquesta reunió tal i com es va demanar a l’anterior assemblea d’Ateneu. S’adjunta l’acta en aquest mail.

Resumint molt, sembla que l’Ajuntament continua encallat amb el tema legal. A més fa una proposta de mínims a l’Assemblea (gestió de només alguns espais, sense bar, etc,) que l’Assemblea no acceptem de cap manera, ja que es pensa que el projecte i model  de Gestió Comunitària o es fa del tot o no es fa, però que a mitges no.

S’han programat 2 reunions més entre l’Ajuntament i  l’Ateneu (el Grup Motor com a representant), fins el 2 de desembre.

Des des l’Assemblea es decideix, desprès de debatre bastant, que aquestes 2 reunions es faran, tenint l’objectiu clar que el dia 2/12 l’Ajuntament(l’equip de govern) ha de donar una resposta definitiva sobre tirar endavant el projecte tal i com és, i fer posteriorment un posicionament públic del compromís.

Per tant en aquestes 2 reunions hi han d’assistir els tècnics i no nomes els polítics, i es treballaran bàsicament 2 temes: EL MARC LEGAL I EL CONVENI.

Es imprescindible resoldre aquestes temes i començar a engegar fermament el projecte.

En la mesura en que l’Ajuntament s’impliqui del tot en el projecte, també s’implicaran moltes més entitats.

3.- PROPOSTA DE CALENDARI I TASQUES

El Grup Motor fa una proposta de tasques relacionades en diferents fases de desplegament del projecte, que serà a partir del moment en que hi hagi el compromís ferm i signat per l’Ajuntament.

4.- SORTIDA A BARCELONA.

Es farà el divendres 13 de novembre de 11h a 16h i es visitarà l’Ateneu l’Harmonia del barri de Sant Andreu. Hi aniran polítics, gent de l’assemblea i es considera que és imprescindible que els i les tècniques de l’Ajuntament relacionats amb la Coma Cros també hi vagin.

Assemblea Ateneu Popular Coma Cros

About The Author

Leave A Comment

Categories

 

Recent Posts

 
Explicació activitats i cursos interromputs.
Bon nadal i feliç any nou a tothom! Abans de tancar l’any compartim informació referent a la nostre programació de cursos i tallers: Sentim la necessitat de tornar a compartir informació amb vosaltres, per transparència i empatia: Entenem que les restriccions i limitacions derivades de la situació actual amb la Covid-19 són conegudes i compartides
Xerrada “Articulant respostes comunitàries a la crisi” activitat dins la #FESC2020 de la  @XES_cat
Ja podeu mirar la Xerrada: “Articulant respostes comunitàries a la crisi” activitat dins la #FESC2020 (Fira de l’economia solidària de Catalunya) de la @XES_cat   xarxa d’economia solidària de Catalunya. On vam participar el 13/11 juntament amb companyes d’altres projectes del territori com: @LaTrocaSants ,@PdcPobleSec, Can Peguer/Turó de la Peira-xarxes de suport, Col·lectiu de professionals
Suspensió Concert Eduard Canimas
Aquest era un concert especial de celebració dels 10 anys del seu mític disc Sagrat Cor. Un concert únic amb col·laboracions i sorpreses que no podem garantir que es pugui dur a terme de la manera que voldríem el 14 de novembre, sabent que de moment es perllonga el toc de queda 15 dies més
Eduard Canimes – 10 anys de Sagrat Cor (concert únic)
Eduard Canimas – 10 anys de sagrat cor- Concert especial commemoració de la publicació d’aquest gran disc de l’autor Eduard Canimas presenta un espectacle amb un format únic i especial per a aquesta ocasió, centrat en el seu disc més espiritual: sagrat cor. Un disc emblema que ha rebut molts reconeixements i que és referència
Programa d’activitats setembre-desembre 2020
Aquí teniu el programa d’activitats del primer trimestre del curs 2020-2021. Feu-hi un cop d’ull. Hi ha un munt d’activitats! Cursos i tallers, xerrades, concerts, cinema… Són temps difícils i més que mai hem d’entendre l’Ateneu com una eina dels i pels veïns i veïnes de Salt! Un agent i un actiu social i cutlural

Comentaris recents

 

Contacte

 

Ens trobaràs sempre a les tardes de 16h a 20h i els dimecres de 10h-20h!

+34722381866
972 249 191 ext. 2356
info@ateneucomacros.cat
C/ Sant Antoni, 1 - 17190, Salt

Butlletí

 

Organitzen

 


Amb el suport de: