All for Joomla The Word of Web Design

Assemblea novembre

Aquest dijous 5 de novembre hi ha assemblea de l’Ateneu! Recordem que és important l’assistència i que seria interessant que pogués assistir almenys una persona de cada entitat.

Dijous 5 de novembre
a la sala polivalent (primer pis) de la Coma Cros, a les 20:00h

Ordre del dia:

  • Traspàs reunió grup motor Assemblea amb equip de govern de l’Ajuntament d’aquest dimarts.
  • Proposta de calendari i tasques.
  • Concreció sortida visita Ateneus a Barcelona.

Fins dijous!

Adjuntem l’acta de la darrera assemblea:

ACTA ASSEMBLEA ATENEU POPULAR COMA CROS
dijous 8 d’octubre de 2015

1.- TRASPÀS DE  LA REUNIÓ DEL GRUP MOTOR AMB L’EQUIP DE GOVERN DE L’AJUNTAMENT.

En aquesta reunió no hi havia tècnics de ajuntament, només regidors/es i Alcalde.

Va ser una reunió que va servir per aclarir dubtes i explicar amb més profunditat el projecte de l’Ateneu. Les sensacions del GM (grup motor) són positives i que hi ha predisposició amb el model de gestió comunitària.

El GM entrega el dossier del projecte amb tots els aspectes bàsics i importants( enviat per mail a tothom de l’assemblea també) a cada membre del equip de govern. S’acorda queda en iniciar el procés negociador de seguida, fent reunions mensuals entre Ateneu i Ajuntament per començar a enfilar el projecte.

El dia 3 de novembre es farà una altra reunió on l’equip de govern ja haurà mirat el dossier i serà el punt de partida per a negociar i pactar la calendarització del procés per implementar el projecte d’Ateneu.

L’assemblea d’avui acorda:

        que les reunions del GM amb l’Ajuntament tinguin sempre una acta final consensuada per ambdues parts i on hi constin els acords i temes importants parlats, per tal que quedi una constància escrita.

        Es demana que, en lo possible, el procés de negociació amb l’Ajuntament s’acceleri i que hi hagi una vinculació i compromís real de tirar endavant el projecte de gestió comunitària i marcar el calendari per fer-lo realitat (actualment  hi ha confusió i sensació de caos en l´ús dels espais de la Coma Cros)

2.- EL GRUP MOTOR.

El GM s’ha activat de forma puntual/momentània i excepcional per a poder tirar endavant amb la situació del nou escenari polític a l’Ajuntament i desprès del pas de l’estiu. Està format per persones i entitats que formaven part de les diferents comissions (programació, espais, gestora, etc.).

El Grup Motor fa una crida a que hi hagi més participació de gent i entitats, per arrencar i poder tornar a recuperar  el projecte de gestió comunitària que volem. El GM proposa que es deleguin feines a tothom de l’assemblea, cadascú assumint allò que pugui.

El GM ha avançat feina perquè és validi a l’assemblea, i actualment proposa 3 eixos bàsics a treballar:

        Dinamització interna de l’assemblea, que hi hagi més participació i implicació d’entitats i persones.

        Interlocució/negociació amb l’Ajuntament.

        Difusió del projecte d’Ateneu Popular Coma Cros al municipi, més enllà de les entitats, a tota la ciutadania.

El GM recuperarà la proposta de  PLA D’USOS per tal que es validi en la propera assemblea i per tal que sigui un dels temes importants de tractar amb l’Ajuntament.

3.- FIRA D’ENTITATS 18 D’OCTUBRE.

Calen persones de l’Assemblea per a poder estar presents a la Fira i poder informar i xerrar amb les entitats.

La idea és aprofitar la Fira on hi haurà moltes entitats per a continuar fent difusió del projecte i motivar a la participació i implicació a l’Assemblea. Es portaran díptics informatius a les parades i es parlarà amb totes per tal que hi hagi la màxima informació a tots/es els/les persones de les entitats. Aprofitarem per fer una base de dades actualitzada de persones de entitats.

Es convocarà a la propera assemblea de l’Ateneu popular Coma Cros el dia 5 de novembre, on cal que hi hagi, com a mínim, una persona representant de cada entitat. L’ordre del dia de l’assemblea tindrà, de moment, dos temes: explicació de la reunió amb l’Ajuntament i validar el Pla d’Usos.

4.- SORTIDA PER A CONEIXER PROJECTES DE GESTIÓ COMUNITÀRIA A BARCELONA.

Es proposen 2 divendres (13 i 20 de novembre) per anar a Barcelona, gent de l’Assemblea i tècnics i polítics de l’Ajuntament. Es faran visites de matí i tarda. S’ha de confirmar amb els projectes de Barcelona.

About The Author

Leave A Comment

Categories

 

Recent Posts

 
Explicació activitats i cursos interromputs.
Bon nadal i feliç any nou a tothom! Abans de tancar l’any compartim informació referent a la nostre programació de cursos i tallers: Sentim la necessitat de tornar a compartir informació amb vosaltres, per transparència i empatia: Entenem que les restriccions i limitacions derivades de la situació actual amb la Covid-19 són conegudes i compartides
Xerrada “Articulant respostes comunitàries a la crisi” activitat dins la #FESC2020 de la  @XES_cat
Ja podeu mirar la Xerrada: “Articulant respostes comunitàries a la crisi” activitat dins la #FESC2020 (Fira de l’economia solidària de Catalunya) de la @XES_cat   xarxa d’economia solidària de Catalunya. On vam participar el 13/11 juntament amb companyes d’altres projectes del territori com: @LaTrocaSants ,@PdcPobleSec, Can Peguer/Turó de la Peira-xarxes de suport, Col·lectiu de professionals
Suspensió Concert Eduard Canimas
Aquest era un concert especial de celebració dels 10 anys del seu mític disc Sagrat Cor. Un concert únic amb col·laboracions i sorpreses que no podem garantir que es pugui dur a terme de la manera que voldríem el 14 de novembre, sabent que de moment es perllonga el toc de queda 15 dies més
Eduard Canimes – 10 anys de Sagrat Cor (concert únic)
Eduard Canimas – 10 anys de sagrat cor- Concert especial commemoració de la publicació d’aquest gran disc de l’autor Eduard Canimas presenta un espectacle amb un format únic i especial per a aquesta ocasió, centrat en el seu disc més espiritual: sagrat cor. Un disc emblema que ha rebut molts reconeixements i que és referència
Programa d’activitats setembre-desembre 2020
Aquí teniu el programa d’activitats del primer trimestre del curs 2020-2021. Feu-hi un cop d’ull. Hi ha un munt d’activitats! Cursos i tallers, xerrades, concerts, cinema… Són temps difícils i més que mai hem d’entendre l’Ateneu com una eina dels i pels veïns i veïnes de Salt! Un agent i un actiu social i cutlural

Comentaris recents

 

Contacte

 

Ens trobaràs sempre a les tardes de 16h a 20h i els dimecres de 10h-20h!

+34722381866
972 249 191 ext. 2356
info@ateneucomacros.cat
C/ Sant Antoni, 1 - 17190, Salt

Butlletí

 

Organitzen

 


Amb el suport de: