All for Joomla The Word of Web Design

Assemblea novembre

Aquest dijous 5 de novembre hi ha assemblea de l’Ateneu! Recordem que és important l’assistència i que seria interessant que pogués assistir almenys una persona de cada entitat.

Dijous 5 de novembre
a la sala polivalent (primer pis) de la Coma Cros, a les 20:00h

Ordre del dia:

  • Traspàs reunió grup motor Assemblea amb equip de govern de l’Ajuntament d’aquest dimarts.
  • Proposta de calendari i tasques.
  • Concreció sortida visita Ateneus a Barcelona.

Fins dijous!

Adjuntem l’acta de la darrera assemblea:

ACTA ASSEMBLEA ATENEU POPULAR COMA CROS
dijous 8 d’octubre de 2015

1.- TRASPÀS DE  LA REUNIÓ DEL GRUP MOTOR AMB L’EQUIP DE GOVERN DE L’AJUNTAMENT.

En aquesta reunió no hi havia tècnics de ajuntament, només regidors/es i Alcalde.

Va ser una reunió que va servir per aclarir dubtes i explicar amb més profunditat el projecte de l’Ateneu. Les sensacions del GM (grup motor) són positives i que hi ha predisposició amb el model de gestió comunitària.

El GM entrega el dossier del projecte amb tots els aspectes bàsics i importants( enviat per mail a tothom de l’assemblea també) a cada membre del equip de govern. S’acorda queda en iniciar el procés negociador de seguida, fent reunions mensuals entre Ateneu i Ajuntament per començar a enfilar el projecte.

El dia 3 de novembre es farà una altra reunió on l’equip de govern ja haurà mirat el dossier i serà el punt de partida per a negociar i pactar la calendarització del procés per implementar el projecte d’Ateneu.

L’assemblea d’avui acorda:

        que les reunions del GM amb l’Ajuntament tinguin sempre una acta final consensuada per ambdues parts i on hi constin els acords i temes importants parlats, per tal que quedi una constància escrita.

        Es demana que, en lo possible, el procés de negociació amb l’Ajuntament s’acceleri i que hi hagi una vinculació i compromís real de tirar endavant el projecte de gestió comunitària i marcar el calendari per fer-lo realitat (actualment  hi ha confusió i sensació de caos en l´ús dels espais de la Coma Cros)

2.- EL GRUP MOTOR.

El GM s’ha activat de forma puntual/momentània i excepcional per a poder tirar endavant amb la situació del nou escenari polític a l’Ajuntament i desprès del pas de l’estiu. Està format per persones i entitats que formaven part de les diferents comissions (programació, espais, gestora, etc.).

El Grup Motor fa una crida a que hi hagi més participació de gent i entitats, per arrencar i poder tornar a recuperar  el projecte de gestió comunitària que volem. El GM proposa que es deleguin feines a tothom de l’assemblea, cadascú assumint allò que pugui.

El GM ha avançat feina perquè és validi a l’assemblea, i actualment proposa 3 eixos bàsics a treballar:

        Dinamització interna de l’assemblea, que hi hagi més participació i implicació d’entitats i persones.

        Interlocució/negociació amb l’Ajuntament.

        Difusió del projecte d’Ateneu Popular Coma Cros al municipi, més enllà de les entitats, a tota la ciutadania.

El GM recuperarà la proposta de  PLA D’USOS per tal que es validi en la propera assemblea i per tal que sigui un dels temes importants de tractar amb l’Ajuntament.

3.- FIRA D’ENTITATS 18 D’OCTUBRE.

Calen persones de l’Assemblea per a poder estar presents a la Fira i poder informar i xerrar amb les entitats.

La idea és aprofitar la Fira on hi haurà moltes entitats per a continuar fent difusió del projecte i motivar a la participació i implicació a l’Assemblea. Es portaran díptics informatius a les parades i es parlarà amb totes per tal que hi hagi la màxima informació a tots/es els/les persones de les entitats. Aprofitarem per fer una base de dades actualitzada de persones de entitats.

Es convocarà a la propera assemblea de l’Ateneu popular Coma Cros el dia 5 de novembre, on cal que hi hagi, com a mínim, una persona representant de cada entitat. L’ordre del dia de l’assemblea tindrà, de moment, dos temes: explicació de la reunió amb l’Ajuntament i validar el Pla d’Usos.

4.- SORTIDA PER A CONEIXER PROJECTES DE GESTIÓ COMUNITÀRIA A BARCELONA.

Es proposen 2 divendres (13 i 20 de novembre) per anar a Barcelona, gent de l’Assemblea i tècnics i polítics de l’Ajuntament. Es faran visites de matí i tarda. S’ha de confirmar amb els projectes de Barcelona.

Leave A Comment

Actualitat recent

 
Programa d’activitats setembre-desembre 2021
Ja tenim aquí el nou programa d’activitats pel primer trimestre del curs 2021-2022. Feu-hi un cop d’ull. Hi ha un munt d’activitats! Cursos i tallers, xerrades, concerts, cinema… De moment podeu veure el fulletó en PDF, però ben aviat, totes la programació també al web. Les inscripcions comencen el 13 de setembre. Descarrega-te’l (Tot i
Oberta la recollida de demandes d’ús de les aules: trimestre setembre-desembre del 2021
Omple el formulari per demanar l’ús de les aules pel proper trimestre (no cal omplir formulari per usos puntuals). Es pot fer la petició per tot el curs (2021-2022), però es reorganitzaran les aules cada 3 mesos.   L’Ateneu Popular de la Coma Cros és un espai sociocultural que funciona a través de la gestió
La ratafia no és només un Licor! gran jornada de taller de ratafia a les hortes de Salt
LA RATAFIA NO ÉS NOMÉS UN LICOR La Comissió Pagesa de l’Ateneu Popular Coma Cros i l’Associació Milfulles organitzen un taller d’elaboració de ratafia amb molt de gust a territori. Que va començar ahir 29 de juny a les 18h a l’hort Milfulles de l’Ateneu. Si bé l’objectiu principal de la nostra trobada és elaborar
Torna el torn de nit a l’Ateneu!
Aquest 2021 recuperem el festival “Torn de Nit” on convidem a tothom a fitxar! El Torn de Nit és una proposta escènica d’estiu de l’Ateneu Popular Coma Cros, aquest cicle rep aquest nom com a homenatge a la memòria fabril de la Coma Cros. Es convida a tothom al torn de nit de la Coma
Gran Jornada: Reactivem l’Ateneu!
el dijous 17 de juny hi va haver la trobada “Reactivem l’Ateneu” per fer pluja d’idees, amb propostes i visions per fer créixer el projecte. Molts bones sensacions ganes i energia per engegar el proper curs, amb nova programació! Enfortim la gestió comunitària, apunta’t a les comissions i grups de treball de l’Ateneu i participa-hi.
Eduard Canimas “Puc tancar i obrir” El teler dona veu a la Cultura
Ja tenim un nou vídeo de “El teler dona veu a la cultura” i aquest cop a més serveix per anunciar la nova data de concert 23 de maig al Canal, del concert especial “Celebrem 10 anys del Sagrat Cor” concert especial i únic per la ocasió centrat en el Sagrat Cor disc icona de

Comentaris recents

 

Properes activitats

 
El surrealisme màgic de Mario López ens inundarà d’emocions el proper Divendres 10 de desembre, al Teler de l’Ateneu. Entre joc i joc, moments màgics i còmics a la vegada, gaudirem d’una proposta sublim!    
En aquesta sessió aprendrem a netejar la casa sense embrutar el món. Aprendrem a fer sabó de rentar la roba i altres tipus de netejadors naturals i sostenibles.
Mandincant es centra en cançons  tradicionals del poble Mandé, cantades en  Mandinka i Bambara. Cançons mil·lenàries  que han perdurat al llarg del temps a través  de la tradició oral, de generació en generació,  fins a l’actualitat.  La música, el cant i els instruments musicals  neixen de l’ésser humà, els trobem arreu del  món amb sonoritats,

Contacte

 

Ens trobaràs sempre a les tardes de 16h a 20h i els dimecres de 10h a 20h!

+34722381866
972 249 191 ext. 2356
info@ateneucomacros.cat
C/ Sant Antoni, 1 - 17190, Salt

Butlletí

 

Organitzen

 


Amb el suport de: