All for Joomla The Word of Web Design

Assemblea octubre

Hola a totes i tots,

aquest dijous 8 d’octubre hi ha assemblea de l’Ateneu! recordem que és important l’assistència i que seria interessant que pugués assistir almenys una persona de cada entitat adherida i tanmateix està oberta l’assemblea per a tothom que hi vulgui participar!!

Assemblea Ateneu Popular Coma Cros
Dijous 8 d’octubre a la sala de formació (primer pis) de la Coma Cros, a les 20:00h

Ordre del dia:

  • Traspàs reunió amb equip de govern Ajuntament.
  • Traspàs propostes per desplegar projecte del Grup Motor (+ possibles noves incorporacions al grup motor?)
  • Fira entitats.
  • Concreció sortida visita Ateneus a Barcelona.

Fins dijous!


Adjuntem l’acta de la darrera assemblea:

ACTA ASSEMBLEA 24 DE SETEMBRE. 20h.

1. Retrobada. Nou escenari polític.

El nou escenari polític en principi sembla favorable. Hi va haver reunió al juliol entre comissió gestora i les regidores Eva Rigau i Ferran Burch, se’n fa bona valoració. Es va fer proposta de fer reunió amb equip de govern: serà el 29 de setembre.

2. Presentació dossier.

L’assemblea valida el dossier (versió curta i llarga) per la reunió del dia 29 elaborat per comissió gestora. S’enviarà a tothom per correu. Important que les entitats el reenviin a tots els/les membres.

3. Formació Grup Motor.

Es proposa agrupar totes les comissions en un Grup Motor de forma provisional. S’anima a fer difusió del Grup Motor entre les entitats per tal que més persones s’hi sumin. Tasques Grup Motor: dinamització interna, difusió i interlocució amb ajuntament.

Membres que surten voluntaris: Mireia Carbó, Maria Ambròs Enric Rubio, Xavi Garriga Jordi Gran, Mostafà Shaimi, Enric Bonet, Judit Font, Päivi Garriga.

5. NIF Entitat.

Enric Bonet parla amb Eva. Si veiem que és complicat fer els tràmits per tal de fer el traspàs de la Coordinadora d’entitats es crearà una entitat nova.

4. Calendari:

– 29 setembre: reunió equip de govern.

– 8 octubre:propera assemblea 20h (Tete presenta instància per l’espai)

– 18 octubre: Fira d’entitats de Salt. Hi serem per tal de participar i parlar amb les entitats. (Esther farà còpies del díptik).

– 7 novembre: Proposta de sortida a conèixer dos projectes d’Ateneu Popular similars a la proposta i cas de Salt a Barcelona. Es proposa que sigui sortida per polítics, tècnics i membres de l’assemblea i entitats. Es proposa anar-hi en bus (es parlarà amb Ajuntament per si poden assumir les despeses i per si va bé la data)

5. Altres.

L’associació de donants de sang informa que el monument s’inaugurarà el dia 16/10 a les 19h.

Assemblea Ateneu Popular COma Cros

Leave A Comment

Actualitat recent

 
Programa d’activitats setembre-desembre 2021
Ja tenim aquí el nou programa d’activitats pel primer trimestre del curs 2021-2022. Feu-hi un cop d’ull. Hi ha un munt d’activitats! Cursos i tallers, xerrades, concerts, cinema… De moment podeu veure el fulletó en PDF, però ben aviat, totes la programació també al web. Les inscripcions comencen el 13 de setembre. Descarrega-te’l (Tot i
Oberta la recollida de demandes d’ús de les aules: trimestre setembre-desembre del 2021
Omple el formulari per demanar l’ús de les aules pel proper trimestre (no cal omplir formulari per usos puntuals). Es pot fer la petició per tot el curs (2021-2022), però es reorganitzaran les aules cada 3 mesos.   L’Ateneu Popular de la Coma Cros és un espai sociocultural que funciona a través de la gestió
La ratafia no és només un Licor! gran jornada de taller de ratafia a les hortes de Salt
LA RATAFIA NO ÉS NOMÉS UN LICOR La Comissió Pagesa de l’Ateneu Popular Coma Cros i l’Associació Milfulles organitzen un taller d’elaboració de ratafia amb molt de gust a territori. Que va començar ahir 29 de juny a les 18h a l’hort Milfulles de l’Ateneu. Si bé l’objectiu principal de la nostra trobada és elaborar
Torna el torn de nit a l’Ateneu!
Aquest 2021 recuperem el festival “Torn de Nit” on convidem a tothom a fitxar! El Torn de Nit és una proposta escènica d’estiu de l’Ateneu Popular Coma Cros, aquest cicle rep aquest nom com a homenatge a la memòria fabril de la Coma Cros. Es convida a tothom al torn de nit de la Coma
Gran Jornada: Reactivem l’Ateneu!
el dijous 17 de juny hi va haver la trobada “Reactivem l’Ateneu” per fer pluja d’idees, amb propostes i visions per fer créixer el projecte. Molts bones sensacions ganes i energia per engegar el proper curs, amb nova programació! Enfortim la gestió comunitària, apunta’t a les comissions i grups de treball de l’Ateneu i participa-hi.
Eduard Canimas “Puc tancar i obrir” El teler dona veu a la Cultura
Ja tenim un nou vídeo de “El teler dona veu a la cultura” i aquest cop a més serveix per anunciar la nova data de concert 23 de maig al Canal, del concert especial “Celebrem 10 anys del Sagrat Cor” concert especial i únic per la ocasió centrat en el Sagrat Cor disc icona de

Comentaris recents

 

Properes activitats

 
El surrealisme màgic de Mario López ens inundarà d’emocions el proper Divendres 10 de desembre, al Teler de l’Ateneu. Entre joc i joc, moments màgics i còmics a la vegada, gaudirem d’una proposta sublim!    
En aquesta sessió aprendrem a netejar la casa sense embrutar el món. Aprendrem a fer sabó de rentar la roba i altres tipus de netejadors naturals i sostenibles.
Mandincant es centra en cançons  tradicionals del poble Mandé, cantades en  Mandinka i Bambara. Cançons mil·lenàries  que han perdurat al llarg del temps a través  de la tradició oral, de generació en generació,  fins a l’actualitat.  La música, el cant i els instruments musicals  neixen de l’ésser humà, els trobem arreu del  món amb sonoritats,

Contacte

 

Ens trobaràs sempre a les tardes de 16h a 20h i els dimecres de 10h a 20h!

+34722381866
972 249 191 ext. 2356
info@ateneucomacros.cat
C/ Sant Antoni, 1 - 17190, Salt

Butlletí

 

Organitzen

 


Amb el suport de: