All for Joomla The Word of Web Design

Assemblea octubre

Hola a totes i tots,

aquest dijous 8 d’octubre hi ha assemblea de l’Ateneu! recordem que és important l’assistència i que seria interessant que pugués assistir almenys una persona de cada entitat adherida i tanmateix està oberta l’assemblea per a tothom que hi vulgui participar!!

Assemblea Ateneu Popular Coma Cros
Dijous 8 d’octubre a la sala de formació (primer pis) de la Coma Cros, a les 20:00h

Ordre del dia:

  • Traspàs reunió amb equip de govern Ajuntament.
  • Traspàs propostes per desplegar projecte del Grup Motor (+ possibles noves incorporacions al grup motor?)
  • Fira entitats.
  • Concreció sortida visita Ateneus a Barcelona.

Fins dijous!


Adjuntem l’acta de la darrera assemblea:

ACTA ASSEMBLEA 24 DE SETEMBRE. 20h.

1. Retrobada. Nou escenari polític.

El nou escenari polític en principi sembla favorable. Hi va haver reunió al juliol entre comissió gestora i les regidores Eva Rigau i Ferran Burch, se’n fa bona valoració. Es va fer proposta de fer reunió amb equip de govern: serà el 29 de setembre.

2. Presentació dossier.

L’assemblea valida el dossier (versió curta i llarga) per la reunió del dia 29 elaborat per comissió gestora. S’enviarà a tothom per correu. Important que les entitats el reenviin a tots els/les membres.

3. Formació Grup Motor.

Es proposa agrupar totes les comissions en un Grup Motor de forma provisional. S’anima a fer difusió del Grup Motor entre les entitats per tal que més persones s’hi sumin. Tasques Grup Motor: dinamització interna, difusió i interlocució amb ajuntament.

Membres que surten voluntaris: Mireia Carbó, Maria Ambròs Enric Rubio, Xavi Garriga Jordi Gran, Mostafà Shaimi, Enric Bonet, Judit Font, Päivi Garriga.

5. NIF Entitat.

Enric Bonet parla amb Eva. Si veiem que és complicat fer els tràmits per tal de fer el traspàs de la Coordinadora d’entitats es crearà una entitat nova.

4. Calendari:

– 29 setembre: reunió equip de govern.

– 8 octubre:propera assemblea 20h (Tete presenta instància per l’espai)

– 18 octubre: Fira d’entitats de Salt. Hi serem per tal de participar i parlar amb les entitats. (Esther farà còpies del díptik).

– 7 novembre: Proposta de sortida a conèixer dos projectes d’Ateneu Popular similars a la proposta i cas de Salt a Barcelona. Es proposa que sigui sortida per polítics, tècnics i membres de l’assemblea i entitats. Es proposa anar-hi en bus (es parlarà amb Ajuntament per si poden assumir les despeses i per si va bé la data)

5. Altres.

L’associació de donants de sang informa que el monument s’inaugurarà el dia 16/10 a les 19h.

Assemblea Ateneu Popular COma Cros

About The Author

Leave A Comment

Categories

 

Recent Posts

 
Explicació activitats i cursos interromputs.
Bon nadal i feliç any nou a tothom! Abans de tancar l’any compartim informació referent a la nostre programació de cursos i tallers: Sentim la necessitat de tornar a compartir informació amb vosaltres, per transparència i empatia: Entenem que les restriccions i limitacions derivades de la situació actual amb la Covid-19 són conegudes i compartides
Xerrada “Articulant respostes comunitàries a la crisi” activitat dins la #FESC2020 de la  @XES_cat
Ja podeu mirar la Xerrada: “Articulant respostes comunitàries a la crisi” activitat dins la #FESC2020 (Fira de l’economia solidària de Catalunya) de la @XES_cat   xarxa d’economia solidària de Catalunya. On vam participar el 13/11 juntament amb companyes d’altres projectes del territori com: @LaTrocaSants ,@PdcPobleSec, Can Peguer/Turó de la Peira-xarxes de suport, Col·lectiu de professionals
Suspensió Concert Eduard Canimas
Aquest era un concert especial de celebració dels 10 anys del seu mític disc Sagrat Cor. Un concert únic amb col·laboracions i sorpreses que no podem garantir que es pugui dur a terme de la manera que voldríem el 14 de novembre, sabent que de moment es perllonga el toc de queda 15 dies més
Eduard Canimes – 10 anys de Sagrat Cor (concert únic)
Eduard Canimas – 10 anys de sagrat cor- Concert especial commemoració de la publicació d’aquest gran disc de l’autor Eduard Canimas presenta un espectacle amb un format únic i especial per a aquesta ocasió, centrat en el seu disc més espiritual: sagrat cor. Un disc emblema que ha rebut molts reconeixements i que és referència
Programa d’activitats setembre-desembre 2020
Aquí teniu el programa d’activitats del primer trimestre del curs 2020-2021. Feu-hi un cop d’ull. Hi ha un munt d’activitats! Cursos i tallers, xerrades, concerts, cinema… Són temps difícils i més que mai hem d’entendre l’Ateneu com una eina dels i pels veïns i veïnes de Salt! Un agent i un actiu social i cutlural

Comentaris recents

 

Contacte

 

Ens trobaràs sempre a les tardes de 16h a 20h i els dimecres de 10h-20h!

+34722381866
972 249 191 ext. 2356
info@ateneucomacros.cat
C/ Sant Antoni, 1 - 17190, Salt

Butlletí

 

Organitzen

 


Amb el suport de: