All for Joomla The Word of Web Design

(No s'inclouen els Cursos i tallers trimestrals o els Projectes Ateneu)

Loading Activitats
18 gen.
  • This event has passed.

Ajornem l’assemblea anual de la Federació d’Entitats Socioculturals de Salt prevista pel diumenge 15 desembre, la nova data és:

Dissabte 18 de Gener a les 10h!
La posposem per dos motius:
1. Garantir la màxima presència de les entitats. Vist que les entitats estan amb molta activitat aquests dies, i la necessitat de que estiguin totes representades en aquesta assemblea on es volien plantejar nous enfocaments i reptes com a Federació, s’ha cregut convenient posposar-la per després de festes i garantir així un quòrum més ampli que doni pes a l’assemblea.
 
2. El moment actual d’incertesa del projecte de la Federació:  L’Ateneu. Després de mostrar el descontent amb l’Ajuntament per la primera proposta de canvi de contracte, i enmig de negociacions, esperem tenir el 18 de Gener més certeses: un compromís clar, i sobre paper, de la proposta final de l’Ajuntament. Amb aquesta informació podrem valorar la proposta i prendre les mesures que calguin.
Guardem-nos aquesta data! I junts donem força al fet que #SomFederació i poguem entre totes i tots fer pinya i millorar el dia a dia de les diferents entitats i del poble de Salt!
Ens veiem el 18 de Gener a les 10h al Teler de l’Ateneu.

Detalls

Data:
18 gener, 2020
Hora:
10:00 - 13:00
Categoria:

Properes activitats

 
Temàtica per aquest 2022: Tràfic de Persones! La nit de la iguana . La proposta A partir de projeccions de pel·lícules d’alt nivell de qualitat i contingut. La nit de la Iguana pretén, a través de cicles temàtics, plantejar-nos el perquè de tot plegat. Trencarem esquemes. No anunciarem mai el film que es projectarà. L’horari
  Curs de tècniques de reproducció de plantes El curs de reproducció de plantes pretén ser una introducció a les diferents tècniques sexuals i asexuals per reproduir material vegetal. Durant 4 sessions en format de taller s’explicaran els diferents mètodes de reproducció que tenim a l’abast de forma teòrica amb presentacions d’imatges i es portaran

Contacte

 

Ens trobaràs sempre a les tardes de 16h a 20h i els dimecres de 10h a 20h!

+34722381866
972 249 191 ext. 2356
info@ateneucomacros.cat
C/ Sant Antoni, 1 - 17190, Salt

Butlletí

 

Organitzen

 


Amb el suport de: