All for Joomla The Word of Web Design

(No s'inclouen els Cursos i tallers trimestrals o els Projectes Ateneu)

Loading Activitats
27 març
  • This event has passed.

Recuperem la tradició del treball comunitari!

L’aigua és un bé comú i mantenir els recs una responsabilitat compartida. Suma-t’hi!!!

Porteu eines i botes d’aigua! Dissabte, 27 de març a les 8:30

Des de la Comunitat de Regants de Salt, la Comissió Pagesa de l’Ateneu Coma Cros i l’associació Milfulles, engeguem aquesta campanya comunitària de neteja de la xarxa de recs de Salt, que tindrà lloc el proper dissabte 27 de març a partir de les 8.30h del matí.
Creiem que es tracta d’una acció especialment rellevant per la diversitat de temàtiques que aborda. A banda del manteniment de la infraestructura hídrica, la neteja dels recs comporta també la recuperació d’una tradició, l’oportunitat de crear vincles entre hortolans i hortolanes i la població que hi participi, i també vol ser una acció reivindicativa de cares a afavorir la implicació de les diferents administracions presents en el territori.
És per això que ens agradaria comptar amb el vostre suport per difondre aquesta jornada que, de ben segur, marcarà un abans i un després en la història d’un espai natural tan ric com infravalorat.

 

Detalls

Data:
27 març
Hora:
08:30 - 12:30
Categories:
,

Properes activitats

 
El surrealisme màgic de Mario López ens inundarà d’emocions el proper Divendres 10 de desembre, al Teler de l’Ateneu. Entre joc i joc, moments màgics i còmics a la vegada, gaudirem d’una proposta sublim!    
En aquesta sessió aprendrem a netejar la casa sense embrutar el món. Aprendrem a fer sabó de rentar la roba i altres tipus de netejadors naturals i sostenibles.
Mandincant es centra en cançons  tradicionals del poble Mandé, cantades en  Mandinka i Bambara. Cançons mil·lenàries  que han perdurat al llarg del temps a través  de la tradició oral, de generació en generació,  fins a l’actualitat.  La música, el cant i els instruments musicals  neixen de l’ésser humà, els trobem arreu del  món amb sonoritats,

Contacte

 

Ens trobaràs sempre a les tardes de 16h a 20h i els dimecres de 10h a 20h!

+34722381866
972 249 191 ext. 2356
info@ateneucomacros.cat
C/ Sant Antoni, 1 - 17190, Salt

Butlletí

 

Organitzen

 


Amb el suport de: