All for Joomla The Word of Web Design
Carregant Esdeveniments
03 jul.

La pràctica de la dansa improvisació permet l’expressió dels cossos sense estar cenyits a unes formes o moviments preestablerts, de manera que permet desenvolupar un llenguatge corporal altament personal i autèntic. Aquest moviment permet comunicar-nos amb l’exterior i amb nosaltres mateixos.

Treballarem diferents eines de moviment relacionades amb la consciència corporal, l’escolta interior i exterior, el silenci, la naturalesa de l’acció , la mirada, l’espai i la paraula. Partirem d’exercicis senzills, individuals i grupals, que s’aniran desenvolupant segons les necessitats del grup. Observarem el nostre moviment i els dels companys entrenant el no-judici i l’acceptació del que apareix a cada moment de la nostra pràctica. Música curosament seleccionada ens acompanyarà en aquest viatge.

Cada una de les 5 sessions es centrarà en un tema diferent:

  1. Consciència i Atenció
  2. Interior i Exterior
  3. Silenci i Acció
  4. Mirada i Espai
  5. Moviment i Paraula

 

Imparteix Ariadna Sarrats Carbó

Sessions dirigides a totes les persones interessades en el moviment, amb o sense experiència prèvia.

Es farà una sessió cada dimecres del mes de Juliol (3, 10, 17, 24 i 31 de Juliol)

 

Detalls

Inici:
juliol 3 @ 7:30 pm
Finalització:
juliol 31 @ 9:30 pm
Cost:
60€
Esdeveniment Category:

Propers esdeveniments

 
La pràctica de la dansa improvisació permet l’expressió dels cossos sense estar cenyits a unes formes o moviments preestablerts, de manera que permet desenvolupar un llenguatge corporal altament personal i autèntic. Aquest moviment permet comunicar-nos amb l’exterior i amb nosaltres mateixos. Treballarem diferents eines de moviment relacionades amb la consciència corporal, l’escolta interior i exterior,
Presentació de l’espectacle del projecte teatral de l’Ateneu “Pobresa i riquesa”. Durant dos anys s’ha treballat a partir d’un grup divers de veïns i veïnes per crear col·lectivament una obra que finalment parla essencialment de racisme: la negra. La Negra és una obra de creació. La trama argumental es produeix en la parada d’ un
Divendres 26 de juliol Sopar dels veïns i veïnes del veïnat i voltants que vulguin compartir un sopar davant la Coma Cros de Festa Major. Hi haurà taules i cadires però el sopar s’ha de portar. Obert a tothom. 20.30 h: Balls en línea 21.00 h: Sopar Anima’t a compartir un sopar a la fresca!

Contacte

 

Dilluns i dimarts de 11.30 h a 14.00 h.
De dilluns a divendres de 16.00 h a 20.00 h.

+34722381866 (de 16.00 h a 20.00 h)
972 249 191 ext. 2356
info@ateneucomacros.cat
C/ Sant Antoni, 1 - 17190, Salt

Butlletí

 

Organitzen

 


Amb el suport de: