All for Joomla The Word of Web Design

(No s'inclouen els Cursos i tallers trimestrals o els Projectes Ateneu)

Loading Activitats
15 febr.
  • This event has passed.

Que comenci l’espectacle!

Després de l’èxit de l’edició anterior, ja tenim aquí:

La 2ª Gala de Circ de la Trobada anual de les comarques gironines!

Aquesta gala està organitzada pel col·lectiu de professionals del circ de Girona (CPCG) amb la col·laboració de l’Ateneu Popular de la Coma Cros i Contaminando Sonrisas, amb l’objectiu de donar visibilitat als artistes de la zona i reivindicar la presència del sector a les terres gironines.

La iniciativa va néixer l’any passat a partir de la inquietud de diversos artistes que a través de l’Ateneu i amb un treball conjunt fan possible la gala que enguany es repeteix. Aquest treball conjunt dona vida el que és avui el Col·lectiu d’artistes de Circ de Girona (CPCG).

L’Objectiu en aquesta gala, com en la primera edició, es el de reivindicar la necessitat d’espais a on poder desenvolupar aquesta disciplina artística a tots els nivells, tant per la formació com per a professionals i una aposta i reconeixement major al gran nombre d’artistes i persones vinculades en aquest món al territori.

Aquí es fa circ i de qualitat!

Si voleu conèixer i gaudir de bon circ creat per artistes de la província de Girona, us animem a venir i descobrir-los.

a les 18h i a les 21h!

Informació detallada artistes: https://www.facebook.com/ccGirona/

https://www.instagram.com/col.lectiudecircdegirona/

 

Detalls

Data:
15 febrer, 2020
Hora:
18:00 - 20:00
Preu:
7€
Categoria:

Properes activitats

 
Temàtica per aquest 2022: Tràfic de Persones! La nit de la iguana . La proposta A partir de projeccions de pel·lícules d’alt nivell de qualitat i contingut. La nit de la Iguana pretén, a través de cicles temàtics, plantejar-nos el perquè de tot plegat. Trencarem esquemes. No anunciarem mai el film que es projectarà. L’horari
  Curs de tècniques de reproducció de plantes El curs de reproducció de plantes pretén ser una introducció a les diferents tècniques sexuals i asexuals per reproduir material vegetal. Durant 4 sessions en format de taller s’explicaran els diferents mètodes de reproducció que tenim a l’abast de forma teòrica amb presentacions d’imatges i es portaran

Contacte

 

Ens trobaràs sempre a les tardes de 16h a 20h i els dimecres de 10h a 20h!

+34722381866
972 249 191 ext. 2356
info@ateneucomacros.cat
C/ Sant Antoni, 1 - 17190, Salt

Butlletí

 

Organitzen

 


Amb el suport de: