All for Joomla The Word of Web Design
Carregant Esdeveniments
03 oct.
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Les jam d’improvisació són trobades informals per a la creació conjunta de músics i ballarins d’improvisació. Persegueixen principalment la llibertat creativa sempre en connexió amb el moment present i amb els altres participants.

Partirem d’un cercle de creació format per músics, ballarins i espectadors on definirem per cada sessió el focus temàtic i les dinàmiques.

Les intervencions creatives tindran una durada definida i també un nombre de participants concret. A l’interior del cercle, s’aniran succeint les improvisacions una darrera l’altra i els participants aniran alternant entre qualsevol dels 3 rols: ballarí-músic-espectador. 

Si no balles ni fas música, pots venir també com a espectador actiu. Això vol dir que t’animarem a col·laborar creativament amb alguna idea-proposta. 

T’esperem!

Coordina: Ariadna Sarrats Carbó

Primer dissabte de mes, o segon en cas de festiu  (1r trimestre: 3 oct · 7 Nov · 5 Des)
Horari: 20-22h
Preu: Aportació mínima 3€ 
Aforament limitat. Cal reservar plaça fent inscripció prèvia al dia de la Jam.

Mostra els detalls

Inici:
octubre 3, 2020 @ 8:00 pm
Finalització:
desembre 5, 2020 @ 10:00 pm
Categoria d'Esdeveniment:

Propers esdeveniments

 
Sessions dedicades al moviment lliure del cos, combinant diferents ritmes amb moments de quietud i repòs. Treballem estiraments, posicons estàtiques, treballs de respiració entre altres. Tallerista: Ariadna Sarrats Dimarts i dijous 18:30-19:30 90€    
Es tracta d’una formació especialitzada en el desenvolupament de les habilitats i estratègies necessàries per a la superació de l’examen DELE A2. Es practica amb mostres d’exàmens reals d’altres convocatòries i es dona un ampli ventall de consells  i recomanacions formatives. Així mateix es repassen o s’expliquen conceptes bàsics de gramàtica , es realitzen activitats

Contacte

 

Ens trobaràs sempre a les tardes de 16h a 20h i els dimecres de 10h-20h!

+34722381866
972 249 191 ext. 2356
info@ateneucomacros.cat
C/ Sant Antoni, 1 - 17190, Salt

Butlletí

 

Organitzen

 


Amb el suport de: