All for Joomla The Word of Web Design
Carregant Esdeveniments
25 jul.

Presentació de l’espectacle del projecte teatral de l’Ateneu “Pobresa i riquesa”. Durant dos anys s’ha treballat a partir d’un grup divers de veïns i veïnes per crear col·lectivament una obra que finalment parla essencialment de racisme: la negra.

La Negra és una obra de creació. La trama argumental es produeix en la parada d’ un
autobús en un dia de vaga. A la parada hi ha un grup de gent esperant que passi l’autobús
dels serveis mínims; però l’autobús no para, perquè supera la seva capacitat de passatgers.
La conductora de l’autobús és una persona de procedència africana i aixó desperta
sentiments i reaccions contraposades entre els que esperen.

 

Projecte teatral creat per La Troupe de la Concòrdia, un grup de veïns i veïnes de Salt i Girona, de diferents tradicions i cultures.

 

Ubicació: Plaça 1 d’Octubre (davant de la Coma Cros)

Detalls

Data:
juliol 25
Hora:
8:00 pm - 9:00 pm
Esdeveniment Category:

Propers esdeveniments

 
La pràctica de la dansa improvisació permet l’expressió dels cossos sense estar cenyits a unes formes o moviments preestablerts, de manera que permet desenvolupar un llenguatge corporal altament personal i autèntic. Aquest moviment permet comunicar-nos amb l’exterior i amb nosaltres mateixos. Treballarem diferents eines de moviment relacionades amb la consciència corporal, l’escolta interior i exterior,
Presentació de l’espectacle del projecte teatral de l’Ateneu “Pobresa i riquesa”. Durant dos anys s’ha treballat a partir d’un grup divers de veïns i veïnes per crear col·lectivament una obra que finalment parla essencialment de racisme: la negra. La Negra és una obra de creació. La trama argumental es produeix en la parada d’ un
Divendres 26 de juliol Sopar dels veïns i veïnes del veïnat i voltants que vulguin compartir un sopar davant la Coma Cros de Festa Major. Hi haurà taules i cadires però el sopar s’ha de portar. Obert a tothom. 20.30 h: Balls en línea 21.00 h: Sopar Anima’t a compartir un sopar a la fresca!

Contacte

 

Dilluns i dimarts de 11.30 h a 14.00 h.
De dilluns a divendres de 16.00 h a 20.00 h.

+34722381866 (de 16.00 h a 20.00 h)
972 249 191 ext. 2356
info@ateneucomacros.cat
C/ Sant Antoni, 1 - 17190, Salt

Butlletí

 

Organitzen

 


Amb el suport de: