All for Joomla The Word of Web Design

(No s'inclouen els Cursos i tallers trimestrals o els Projectes Ateneu)

Loading Activitats
17 gen.
  • This event has passed.
Cicle de cinema d’autosuggestió i per combatre la indiferència

La nit de la iguana . La proposta

A partir de projeccions de pel·lícules d’alt nivell de qualitat i contingut, La nit de la Iguana pretén, a través de cicles temàtics, plantejar-nos el perquè de tot plegat.

Trencarem esquemes. No anunciarem mai el film que és projectarà. L’horari serà exclusiu de nit. L’espai, original, la sala El Teler de la Coma Cros de Salt. Això si, hi haurà servei de bar. Tots els condicionants per retrobar-nos amb l’esència del cinema i una bona conversa entre totes.

Tots els tercers divendres de cada mes, a les 21:30h.

(*) La iguana, en el seu sentit simbòlic, és un animal al qual es pot posar en captivitat, lligant una corda al coll, de manera que romandrà quieta. I si després li traiem el seu lligam, l’animal es mantindrà immòbil durant molt de temps, incapaç d’adonar-se que és lliure i que pot escapar, passant una cosa similar amb algunes persones inermes per exercir el seu vol, o millor dit:

Tenir por a la llibertat !!

La Nit de la Iguana

En aquest primer trimestre del 2020 proposem aquest cicle (Va ser el més votat pel públic assistent) sobre petites històries, res de grandiloqüències, relats arrelats a la gent de carrer, sobre grans dones. I no es que siguin grans dones per haver arribat a un “status” social elevat, no, tot el contrari i pensant en el èsser humà, grans dones per la seva lluïta, per la seva perseverància i per ser d’aquest tipus de persones que diguem “imprescindibles” dins una societat.

17 de gener – Film de Bèlgica

14 de febrer – Film d’Islàndia
(En aquest cas, no és el 3er divendres del mes, però per causes de logística del local em modificat la data)

20 de març – Film d Suècia

Organitza: La guerrilla comunicacional
+ Info:

Detalls

Inici:
17 gener, 2020 @ 21:30
End:
20 març, 2020 @ 23:30
Preu:
Gratuït
Categories:
,

Properes activitats

 
El surrealisme màgic de Mario López ens inundarà d’emocions el proper Divendres 10 de desembre, al Teler de l’Ateneu. Entre joc i joc, moments màgics i còmics a la vegada, gaudirem d’una proposta sublim!    
En aquesta sessió aprendrem a netejar la casa sense embrutar el món. Aprendrem a fer sabó de rentar la roba i altres tipus de netejadors naturals i sostenibles.
Mandincant es centra en cançons  tradicionals del poble Mandé, cantades en  Mandinka i Bambara. Cançons mil·lenàries  que han perdurat al llarg del temps a través  de la tradició oral, de generació en generació,  fins a l’actualitat.  La música, el cant i els instruments musicals  neixen de l’ésser humà, els trobem arreu del  món amb sonoritats,

Contacte

 

Ens trobaràs sempre a les tardes de 16h a 20h i els dimecres de 10h a 20h!

+34722381866
972 249 191 ext. 2356
info@ateneucomacros.cat
C/ Sant Antoni, 1 - 17190, Salt

Butlletí

 

Organitzen

 


Amb el suport de: