All for Joomla The Word of Web Design
Carregant Esdeveniments
17 gen.
  • Aquest event ja ha passat.
Cicle de cinema d’autosuggestió i per combatre la indiferència

La nit de la iguana . La proposta

A partir de projeccions de pel·lícules d’alt nivell de qualitat i contingut, La nit de la Iguana pretén, a través de cicles temàtics, plantejar-nos el perquè de tot plegat.

Trencarem esquemes. No anunciarem mai el film que és projectarà. L’horari serà exclusiu de nit. L’espai, original, la sala El Teler de la Coma Cros de Salt. Això si, hi haurà servei de bar. Tots els condicionants per retrobar-nos amb l’esència del cinema i una bona conversa entre totes.

Tots els tercers divendres de cada mes, a les 21:30h.

(*) La iguana, en el seu sentit simbòlic, és un animal al qual es pot posar en captivitat, lligant una corda al coll, de manera que romandrà quieta. I si després li traiem el seu lligam, l’animal es mantindrà immòbil durant molt de temps, incapaç d’adonar-se que és lliure i que pot escapar, passant una cosa similar amb algunes persones inermes per exercir el seu vol, o millor dit:

Tenir por a la llibertat !!

La Nit de la Iguana
En aquest primer trimestre del 2020 proposem aquest cicle (Va ser el més votat pel públic assistent) sobre petites històries, res de grandiloqüències, relats arrelats a la gent de carrer, sobre grans dones. I no es que siguin grans dones per haver arribat a un “status” social elevat, no, tot el contrari i pensant en el èsser humà, grans dones per la seva lluïta, per la seva perseverància i per ser d’aquest tipus de persones que diguem “imprescindibles” dins una societat.

17 de gener – Film de Bèlgica

14 de febrer – Film d’Islàndia
(En aquest cas, no és el 3er divendres del mes, però per causes de logística del local em modificat la data)

20 de març – Film d Suècia

Organitza: La guerrilla comunicacional
+ Info:

Detalls

Inici:
gener 17 @ 9:30 pm
Finalització:
març 20 @ 11:30 pm
Esdeveniment Categories:
,

Propers esdeveniments

 
Amos Oz Tràgic, còmic i absolutament sincer, aquest llibre de memòries és alhora una gran saga familiar i l’autoretrat d’un escriptor que va ser testimoni del naixement d’una nació i en va viure la seva història turbulenta. És la història d’un noi que creix a Jerusalem als anys quaranta i cinquanta, en un petit apartament

Contacte

 

Dilluns i dimarts de 11.30 h a 14.00 h.
De dilluns a divendres de 16.00 h a 20.00 h.

+34722381866 (de 16.00 h a 20.00 h)
972 249 191 ext. 2356
info@ateneucomacros.cat
C/ Sant Antoni, 1 - 17190, Salt

Butlletí

 

Organitzen

 


Amb el suport de: