All for Joomla The Word of Web Design

(No s'inclouen els Cursos i tallers trimestrals o els Projectes Ateneu)

Loading Activitats
18 juny
  • This event has passed.

Presentació del disc “CÚPULA DE GESTACIÓ MATINERA” 18 de juny 20h!

Podrem gaudir al teler de la presentació d’aquest segon disc auto publicat que surt a la venda el pròxim 17 de juny.

Un concert organitzat per cases de la música i l’Ateneu!

 

Aquest segon àlbum d’estudi, “Cúpula de gestació matinera”, està influenciat per bandes que toquen dos guitarres, un baix i una bateria. En Pau, des de ben petit, tenia la necessitat de deixar enregistrat un disc amb quartet de rock amb totes les de la llei. Ara que ja xaporreja la guitarra, sense que sigui imaginària, ha jugat a intentar-ho. El procés de creació de les cançons ha passat al local d’assaig, fent com si fóssin un grup i així, han fet bullir les vuit cançons que recull aquest treball. Per enregistrar-lo van repetir estudi, i van tornar a Horta, a La Isla, l’estudi d’en Pablo Miranda on ja havien grabat el primer disc, Pau al Món (Segell
miscroscopi 2020) i el màster el va fer el bo d’en Matthew Harris.

PAUPIRIPAU

 Paupiripau és com familiars i amics han anomenat des de petit a en Pau Giralt Font (Empordà, 1991). Als 3 anys va començar a estudiar a l’Escola de Música de Torroella de Montgrí i al llarg de la seva vida ha format part de diferents grups i projectes musicals. D’adolescent va començar a tocar al grup empordanès de versions The Jumps, després amb els Sanjays amb qui van publicar tres discs. En paral·lel va participar com a músic i autor de diferents cançons en els tres discs de Macrobukkake. També ha format part de diferents projectes musicals com Cacaesfera, La perdiu SpencerMedusa box i Massagran i el calidoscopi.

 Però tot i l’experiència, en Pau no acabava de sentir-se lliure musicalment parlant, fins que va tenir l’oportunitat de pujar ell sol a l’escenari i començar a experimentar amb diferents instruments, acompanyaments, reverberació i sons estrambòtics. A partir de llavors va trencar amb moltes pors del passat i va decidir ser ell el protagonista de la seva música. Va començar a compondre amb la guitarra i el piano i va recuperar algunes composicions que tenia guardades en un calaix. D’aquesta història en surt el primer disc, Pau al Món, que es va publicar el setembre de 2020.

 La següent etapa de Paupiripau, l’ha portat a formar un grup més sòlid, juntament amb la Maria Oliver Casademont, en Jordi Hamfra Ribas Ferrer i l’Enric Bassacoma Xampró, amb qui ha pogut assajar regularment i compondre i arranjar en grup, els vuit temes que formaran part del següent àlbum, Cúpula de gestació matinera, que l’artista auto publicarà aquest juny i del qual ja ha publicat un primer avançament, El quillo còsmic.

Detalls

Data:
18 juny
Hora:
20:00 - 22:00
Preu:
5€
Categoria:

Contacte

 

Ens trobaràs sempre a les tardes de 16h a 20h i els dimecres de 10h a 20h!

+34722381866
972 249 191 ext. 2356
info@ateneucomacros.cat
C/ Sant Antoni, 1 - 17190, Salt

Butlletí

 

Organitzen

 


Amb el suport de: