All for Joomla The Word of Web Design
Carregant Esdeveniments
08 gen.

Amb el nou any continua el projecte teatral que estudia la representació escènica del tema de la pobresa i la riquesa.

 

Aquest anys hem aconseguit els objectius que ens havíem fixat: cohesionar el grup d’actors i actrius i afrontar el repte d’explicar un fragment de l’obra al veïnat.  Aquest dos objectius es van complir el 2 de desembre on dins les “Jornades de futur de l’Ateneu” vam duur a terme la primera representació de la escena inicial de l’obre: La Negre. Amb gran éxit i l’auditori de l’Ateneu ple a vessar els assistent passaren una bona estona i sorgir un enriquidor debat sobre la temàtica de l’obra.

 

A partir del 8 de gener 2019, iniciem una segona etapa que ha de finalitzar amb la representació de l’obra durant els dies de la festa Major.

 

Els assajos es seguiran fent a l’espai 10 dels tallers, tots els dimarts de 18,30 a 21 h.  la troupe segueix buscant la incorporació d’actors i en especial d’un actor/iu magrebí.

Detalls

Inici:
gener 8 @ 6:30 pm
Finalització:
juliol 30 @ 9:00 pm
Esdeveniment Category:

Propers esdeveniments

 
La pràctica de la dansa improvisació permet l’expressió dels cossos sense estar cenyits a unes formes o moviments preestablerts, de manera que permet desenvolupar un llenguatge corporal altament personal i autèntic. Aquest moviment permet comunicar-nos amb l’exterior i amb nosaltres mateixos. Treballarem diferents eines de moviment relacionades amb la consciència corporal, l’escolta interior i exterior,
Presentació de l’espectacle del projecte teatral de l’Ateneu “Pobresa i riquesa”. Durant dos anys s’ha treballat a partir d’un grup divers de veïns i veïnes per crear col·lectivament una obra que finalment parla essencialment de racisme: la negra. La Negra és una obra de creació. La trama argumental es produeix en la parada d’ un
Divendres 26 de juliol Sopar dels veïns i veïnes del veïnat i voltants que vulguin compartir un sopar davant la Coma Cros de Festa Major. Hi haurà taules i cadires però el sopar s’ha de portar. Obert a tothom. 20.30 h: Balls en línea 21.00 h: Sopar Anima’t a compartir un sopar a la fresca!

Contacte

 

Dilluns i dimarts de 11.30 h a 14.00 h.
De dilluns a divendres de 16.00 h a 20.00 h.

+34722381866 (de 16.00 h a 20.00 h)
972 249 191 ext. 2356
info@ateneucomacros.cat
C/ Sant Antoni, 1 - 17190, Salt

Butlletí

 

Organitzen

 


Amb el suport de: