All for Joomla The Word of Web Design

(No s'inclouen els Cursos i tallers trimestrals o els Projectes Ateneu)

Loading Activitats
08 febr.
  • This event has passed.

Event Navigation

Xerrada: Residu zero

El plàstic està dispers per tot el planeta. Vuit milions de tones de plàstic acaben cada any als nostres oceans i és la causa de la mort de moltes espècies animals a més de l’impacte nociu que té sobre la salut dels ecosistemes.
No podem continuar com si res! Des de la Comissió Pagesa de l’Ateneu de la Coma Cros us convidem a aprendre mesures per evitar l’ús d’objectes de plàstic, reemplaçant-los per altres més econòmics i ecològics.  
No us perdeu la xerrada que oferiran la Mercè Güell i en Jaume Serrasolses,

dissabte 8 de febrer, de les 10.30 a les 12.30h, al Teler

El plàstic és un material meravellós. Molts objectes s’han “democratitzat” gràcies a ell. Us heu fixat quina quantitat de productes d’ús quotidià conté aquest material?
El problema és que n’estem fent un abús i no li donem el valor que hauria de tenir, desfent-nos d’ell de forma  indiscriminada i sense tenir en compte que no es descompondrà ja que cap ésser viu en consumeix i per tant, no es transformarà mai en elements químics naturals.
És per això que el plàstic està dispers per tot el planeta. Vuit milions de tones de plàstic acaben cada any als nostres oceans i és la causa de la mort de moltes espècies animals a més de l’impacte nociu que té sobre la salut dels ecosistemes.
No podem continuar com si res! Des de la Comissió Pagesa de l’Ateneu de la Coma Cros us convidem a aprendre mesures efectives per evitar l’ús d’objectes de plàstic, reemplaçant-los per altres més econòmics i ecològics.
Així que no us perdeu el xerrada que ens oferiran la Mercè Güell i en Jaume Serrasolses, dos activistes que porten temps divulgant mesures per fer del nostre Planeta un lloc més amable i habitable. Serà el dissabte 8 de febrer de les 10.30 a les 12.30h al Teler de la Coma Cros.

Detalls

Data:
8 febrer, 2020
Hora:
10:30 - 12:30
Categoria:

Properes activitats

 
Temàtica per aquest 2022: Tràfic de Persones! La nit de la iguana . La proposta A partir de projeccions de pel·lícules d’alt nivell de qualitat i contingut. La nit de la Iguana pretén, a través de cicles temàtics, plantejar-nos el perquè de tot plegat. Trencarem esquemes. No anunciarem mai el film que es projectarà. L’horari
  Curs de tècniques de reproducció de plantes El curs de reproducció de plantes pretén ser una introducció a les diferents tècniques sexuals i asexuals per reproduir material vegetal. Durant 4 sessions en format de taller s’explicaran els diferents mètodes de reproducció que tenim a l’abast de forma teòrica amb presentacions d’imatges i es portaran

Contacte

 

Ens trobaràs sempre a les tardes de 16h a 20h i els dimecres de 10h a 20h!

+34722381866
972 249 191 ext. 2356
info@ateneucomacros.cat
C/ Sant Antoni, 1 - 17190, Salt

Butlletí

 

Organitzen

 


Amb el suport de: