All for Joomla The Word of Web Design

Explicació activitats i cursos interromputs.

Bon nadal i feliç any nou a tothom!

Abans de tancar l’any compartim informació referent a la nostre programació de cursos i tallers:

Sentim la necessitat de tornar a compartir informació amb vosaltres, per transparència i empatia:

Entenem que les restriccions i limitacions derivades de la situació actual amb la Covid-19 són conegudes i compartides per tothom. Tot i això, donat que no podem dur a terme activitats que en altres espais si que es poden dur a terme, expliquem els motius:

No podem remprendre la majoria d’activitats en aplicació de la Resolució del Departament de Salut SLT/2983/2020, de 21 de novembre.-16 Equipaments cívics

Com a “espai social i comunitàri” públic, es limita l’activitat, que si fòssim un gimnàs, o un centre privat, se’ns permetria.

Essent realistes veiem que encara falten setmanes perquè poguem reeprendre l’activitat ara no permesa.

Recordem i resumim la proposta de l’Ateneu en aquests moments i referent als cursos:

L’Ateneu Popular Coma Cros de Salt defensa i reivindica la cultura i la relació social com a eines de benestar i salut. Molt necessàries avui dia. Volem per tant, amb tota la seguretat i mesures, mantenir l’activitat i els espais de trobada. Volem lluitar per preservar l’Ateneu com un actiu social i cultural de Salt i voltants.

És per això que, hem facilitat, sempre que ha estat possible, continuar els cursos en la modalitat on-line i hem optat per mantenir en pausa els que no es poden fer en aquest format, amb la intenció de reprendre’ls de seguida que se’ns permeti.

És la manera d’apostar per mantenir l’activitat, la programació, i el projecte. Recolzant també els talleristes i professionals.

Per tant, de moment no programem de nou el trimestre vinent Gener-març, i el primer que es farà és recuperar i acabar els cursos iniciats. Si que ho farem amb els cursos que els poguem ofertar on-line.

Com sabeu l’ateneu és un espai de gestió comunitària que fem entre totes les persones vinculades i les entitats. L’interés és purament col·lectiu.

Tot i això sentiu-vos lliures de contactar amb nosaltres info@ateneucomacros.cat i 722381866, entenem que la situació és difícil i podem mirar altres maneres de retorn o l’abonament de les inscripcions.

Gràcies per la comprensió. Bon Nadal i feliç any nou!

       

Categories

 

Actualitat recent

 
Nou clip “El Teler dona veu a la Cultura” – Guillem Gispert
Estrenem un nou clip aquest cop tenim: 🎭 “Fragments”, de Guillem Gispert i #CompanyiaPolleguera, podeu veure un petit avançament d’aquesta obra basada en l’assaig “Fragments d’un discurs amoròs”, de Roland Barthes, al nou vídeo de la campanya El Teler dona veu a la cultura. Estrena de l’obra el 12 i 13 de febrer a la sala
4t Clip – El teler dona veu a la cultura – Makady Kfree
Estrenem el 4t Clip de “El teler dona veu a la cultura”. Aquest cop donem veu a l’artista Saltenca Makady Kfree que ens porta la seva recepta màgica: “ball i esport.” L’Ateneu Coma Cros de Salt presenta una campanya de defensa i difusió de la cultura a través de clips artístics. L’Ateneu vol donar espai
3r Clip – El teler dona veu a la cultura – Lydia Torrejón
Divendres 5 de febrer a les 12h estrenem el 3r clip de “El teler dona veu a la cultura” amb l’artista saltenca Lydia Torrejon amb Santi Fontclara. Gaudirem d’una cançó inèdita: “Mi concierto imaginario”   Reportatge de tv3 al projecte “El teler dona veu a la cultura” 2n Clip – El Teler dona veu a la
Reportatge de tv3 al projecte “El teler dona veu a la cultura”
TV3 ha fet un reportatge del projecte “El teler dóna veu a la cultura”, agraïdes per la rebuda i l’interès pel projecte! Podeu veure el vídeo: https://ccma.cat/tv3/alacarta/telenoticies-comarques/el-teler-de-lateneu-de-salt-difon-els-artistes-locals-a-les-xarxes/video/6081889/ El Teler dona veu a la cultura!
2n Clip – El Teler dona veu a la cultura
Ja tenim aquí el segon clip de la campanya “El teler, dona veu a la cultura!” Edmond – Entrevista + “Si tu pars” Cada setmana anirem penjant un clip dels diferents artistes que aniran passant pel teler, perquè el teler segueix telant, teixint i creant cultura! + info:
1r clip – El teler dona veu a la cultura.
Primer clip de la campanya “El teler, dona veu a la cultura!” Paula Grande – Entrevista + “Me interesa” Cada setmana anirem penjant un clip dels diferents artistes que aniran passant pel teler, perquè seguim el teler segueix telant, teixint i creant cultura! +info: El Teler dona veu a la cultura!

Comentaris recents

 

Contacte

 

Ens trobaràs sempre a les tardes de 16h a 20h i els dimecres de 10h-20h!

+34722381866
972 249 191 ext. 2356
info@ateneucomacros.cat
C/ Sant Antoni, 1 - 17190, Salt

Butlletí

 

Organitzen

 


Amb el suport de: