All for Joomla The Word of Web Design

Les entitats i persones membres de l’Assemblea de l’Ateneu es constitueixen com a Federació d’entitats socioculturals de Salt el gener del 2016.

La Federació es proposa com a agent col·lectiu per a la gestió de l’Ateneu d’Entitats de la Coma Cros, recollint una demanda històrica i amb la voluntat de poder estendre la proposta en la gestió de futurs casals de barris o d’altres.

La Federació d’entitats socioculturals de Salt guanya el concurs per a gestió de la programació de l’Ateneu amb el projecte d’Ateneu Popular Coma Cros de gestió comunitària.

Properes activitats

 
El surrealisme màgic de Mario López ens inundarà d’emocions el proper Divendres 10 de desembre, al Teler de l’Ateneu. Entre joc i joc, moments màgics i còmics a la vegada, gaudirem d’una proposta sublim!    
En aquesta sessió aprendrem a netejar la casa sense embrutar el món. Aprendrem a fer sabó de rentar la roba i altres tipus de netejadors naturals i sostenibles.
Mandincant es centra en cançons  tradicionals del poble Mandé, cantades en  Mandinka i Bambara. Cançons mil·lenàries  que han perdurat al llarg del temps a través  de la tradició oral, de generació en generació,  fins a l’actualitat.  La música, el cant i els instruments musicals  neixen de l’ésser humà, els trobem arreu del  món amb sonoritats,

Contacte

 

Ens trobaràs sempre a les tardes de 16h a 20h i els dimecres de 10h a 20h!

+34722381866
972 249 191 ext. 2356
info@ateneucomacros.cat
C/ Sant Antoni, 1 - 17190, Salt

Butlletí

 

Organitzen

 


Amb el suport de: