All for Joomla The Word of Web Design
L’Ateneu té l’objectiu de ser una eina i un actiu per a Salt, un espai obert a iniciatives i projectes que sorgeixin dels veïns i veïnes. Aquests projectes són espais autònoms on es busca que des de la participació i l’empoderament dels participants, creixin com espais dinàmics i diversos en tots els aspectes, que sensibilitzen i milloren el nostre entorn, amb valors com la sostenibilitat, la cohesió social, el feminisme i la diversitat.

Més enllà de la programació de cursos, tallers i activitats, l’Ateneu té actualment tres projectes: El taller de bicis, el taller de costura i el teatre per a joves.

comucleta

Taller COMUCLETA

Seguim amb el taller bici col·lectiu: tu vine, aprèn i/o ensenya mecànica ciclista, cada dimarts a la tarda. Activitat autogestionada i gratuïta. Joves i grans ens embrutem les mans! Pel decreixement i l’ajuda mútua.

Cada dimarts de 17.00 h a 20.00 h.
Lloc: Sala Tallers

Taller costura

Taller de COSTURA

Obrim un taller d’intercanvi de coneixement de costura. Estem creant un espai de trobada entre persones que saben cosir i persones que volen aprendre’n. Trobaràs màquines, eines i material per desenvolupar qualsevol petit projecte, ja sigui de reparació o de creació, i acompanyament mutu.

Cada dilluns de 17.00 h a 20.00 h.
(lnici el 4 d’octubre del 2021)
Lloc: Sala Tallers

teatre per a joves

TEATRE PER A JOVES

Obrim un espai de creació escènica per a joves en el qual podran aprendre i investigar diferents disciplines teatrals. Un espai en el qual explorar la creativitat en col·lectiu, jugar i aprendre a treballar en grup. Posarem en relleu les motivacions, necessitats i sabers de les persones participants, així com les seves experiències i vivències, amb la voluntat de generar un col·lectiu de creadors escènics.
Per a joves nascuts entre el 2005 i el 2007.

Cada divendres de 19.00 h a 21.00 h.
Lloc: Aula de cos
Dinamitza: Núria Corominas i Alba Latorre

Contacte

 

Ens trobaràs sempre a les tardes de 16h a 20h i els dimecres de 10h a 20h!

+34722381866
972 249 191 ext. 2356
info@ateneucomacros.cat
C/ Sant Antoni, 1 - 17190, Salt

Butlletí

 

Organitzen

 


Amb el suport de: