All for Joomla The Word of Web Design

Acta Assemblea 15 de gener 2015

S’inicia una nova etapa de l’assemblea, passem de la reivindicació a la gestió. Línies de treball:

1. Reconeixement polític. Treball amb ajuntament per consolidar el projecte.

Propers passos:

  • Realitzar l’informe tècnic per una aprovació al ple municipal de febrer per validar el procés i obtenir garanties.
  • Continuar treballant per un conveni.
  • Es considera important que la Fanny assisteixi a les assemblees per tal d’anar assumint feines que se’ns derivin. És important tenir clar el model i que existeixi un sol missatge des de totes les parts.

2. Desplegament del projecte/model.

Comissió programació: S’està treballant en dues línies:

– Línia programació d’activitats (febrer-juny inici activitats puntuals i al setembre inici programació) S’acorda que es parlarà amb les entitats per si tenen previst o tenen ganes de fer alguna activitat d’ara fins al juny i si la volen encabir dins la programació de l’Ateneu (surt alguna proposta com de tallers de filosofia per l’associació Assofia, fer danses del món pel dia de la música, teatre petit format, fer passes de documentals-cinefòrums un cop al mes)

– Línia treball amb entitats per tal d’implicar-les en la programació i recollir necessitats+possibles aportacions. Es farà una bústia on recollir propostes de la ciutadania. S’enviarà des de l’ajuntament un mail a les entitats on s’explicarà que si volen fer arribar propostes de programació poden fer-les arribar a la comissió, participant a l’assemblea (primer dijous de mes) o bé per mail (pendent crear-lo. El gestionarà la Fanny).

Comissió espais: S’està treballant per acabar de definir les funcions de cada espai. S’ha parlat amb les entitats per poder facilitar l’adaptació al nou model. Es parla que cal que tota l’assemblea s’impliqui per donar suport al buidatge dels espais i la reubicació dels materials de les entitats. Es preveu començar a alliberar espais des d’ara fins a la primavera (respectant els ritmes i necessitats de cada entitat).

Comissió Comunicació: Es parla de la necessitat de coordinar-nos amb ajuntament per tal de crear una sola web. Es proposa la creació d’una cartellera de l’ateneu a l’entrada.

Comissió Gestora: S’està començant a treballar els protocols, reglaments d’ús. També serà tasca de la gestora el treball de pressupostos i recerca de finançament així com l’elaboració de l’informe tècnic.

3. Participació.

– Cal reforçar l’assemblea. Es demana el compromís de les entitats a participar a les assemblees (primer dijous de cada mes) (almenys una persona/entitat)

– Cal reforçar les comissions. Es fa un repàs i s’incorporen noves persones a les comissions. S’anima a tothom a participar ja que hi ha molta feina a fer.

– Està pendent la constitució legal de l’entitat. Els estatuts ja estan apunt.

Leave A Comment

Actualitat recent

 
Programa d’activitats setembre-desembre 2021
Ja tenim aquí el nou programa d’activitats pel primer trimestre del curs 2021-2022. Feu-hi un cop d’ull. Hi ha un munt d’activitats! Cursos i tallers, xerrades, concerts, cinema… De moment podeu veure el fulletó en PDF, però ben aviat, totes la programació també al web. Les inscripcions comencen el 13 de setembre. Descarrega-te’l (Tot i
Oberta la recollida de demandes d’ús de les aules: trimestre setembre-desembre del 2021
Omple el formulari per demanar l’ús de les aules pel proper trimestre (no cal omplir formulari per usos puntuals). Es pot fer la petició per tot el curs (2021-2022), però es reorganitzaran les aules cada 3 mesos.   L’Ateneu Popular de la Coma Cros és un espai sociocultural que funciona a través de la gestió
La ratafia no és només un Licor! gran jornada de taller de ratafia a les hortes de Salt
LA RATAFIA NO ÉS NOMÉS UN LICOR La Comissió Pagesa de l’Ateneu Popular Coma Cros i l’Associació Milfulles organitzen un taller d’elaboració de ratafia amb molt de gust a territori. Que va començar ahir 29 de juny a les 18h a l’hort Milfulles de l’Ateneu. Si bé l’objectiu principal de la nostra trobada és elaborar
Torna el torn de nit a l’Ateneu!
Aquest 2021 recuperem el festival “Torn de Nit” on convidem a tothom a fitxar! El Torn de Nit és una proposta escènica d’estiu de l’Ateneu Popular Coma Cros, aquest cicle rep aquest nom com a homenatge a la memòria fabril de la Coma Cros. Es convida a tothom al torn de nit de la Coma
Gran Jornada: Reactivem l’Ateneu!
el dijous 17 de juny hi va haver la trobada “Reactivem l’Ateneu” per fer pluja d’idees, amb propostes i visions per fer créixer el projecte. Molts bones sensacions ganes i energia per engegar el proper curs, amb nova programació! Enfortim la gestió comunitària, apunta’t a les comissions i grups de treball de l’Ateneu i participa-hi.
Eduard Canimas “Puc tancar i obrir” El teler dona veu a la Cultura
Ja tenim un nou vídeo de “El teler dona veu a la cultura” i aquest cop a més serveix per anunciar la nova data de concert 23 de maig al Canal, del concert especial “Celebrem 10 anys del Sagrat Cor” concert especial i únic per la ocasió centrat en el Sagrat Cor disc icona de

Comentaris recents

 

Properes activitats

 
El surrealisme màgic de Mario López ens inundarà d’emocions el proper Divendres 10 de desembre, al Teler de l’Ateneu. Entre joc i joc, moments màgics i còmics a la vegada, gaudirem d’una proposta sublim!    
En aquesta sessió aprendrem a netejar la casa sense embrutar el món. Aprendrem a fer sabó de rentar la roba i altres tipus de netejadors naturals i sostenibles.
Mandincant es centra en cançons  tradicionals del poble Mandé, cantades en  Mandinka i Bambara. Cançons mil·lenàries  que han perdurat al llarg del temps a través  de la tradició oral, de generació en generació,  fins a l’actualitat.  La música, el cant i els instruments musicals  neixen de l’ésser humà, els trobem arreu del  món amb sonoritats,

Contacte

 

Ens trobaràs sempre a les tardes de 16h a 20h i els dimecres de 10h a 20h!

+34722381866
972 249 191 ext. 2356
info@ateneucomacros.cat
C/ Sant Antoni, 1 - 17190, Salt

Butlletí

 

Organitzen

 


Amb el suport de: