All for Joomla The Word of Web Design

Acta assemblea 2 de juliol 2015 i properes accions

1- Negociació ajuntament i projecte: La Comissió Gestora encara no s’ha pogut reunir amb l’Ajuntament ja que a dia d’avui encara no està tancat el cartipàs municipal. De seguida que se sàpiga a quina regidoria i regidor/a pertany el tema de l’Ateneu la comissió gestora s’hi reunirà. Però tot sembla indicar que tenim l’Ateneu a tocar!

2- Inauguració Ateneu: La Comissió de Programació proposa fer un acte d’inauguració de les activitats de l’Ateneu de cares al novembre ( es proposa el dissabte 7/11) , per tal que s’hi sumin més entitats i donar-lo a conèixer .

3-BARRA D’ENTREPANS AL CAN PANXUT FESTIVAL, divendres 24 de juliol vespre-nit.

 • L’Assemblea de l’Ateneu Popular Coma Cros per segon any portarà la barra d’entrepans del Can Panxut festival per tal de poder fer una mica de calaix pel que calgui.
 • Es crea una comissió d’organització que està oberta a noves incorporacions.
 • Es farà un doodle amb els horaris de torns. Es necessiten 4 persones per torn. Seria bo que tots els torns estiguin plens de les mans necessàries!!
 • També es farà un “photocall” on la gent podrà fer-se fotos i fer difusió de la campanya per les xarxes socials.
 • Durant el concert es passarà el vídeo que es va elaborar l’any passat i que per la pluja gairebé no va lluir. Fa falta un projector i portàtil!!
 • La comissió de comunicació decidirà si fan o no més samarretes per vendre.
 • Tothom que faci torn que es posi la samarreta.

4- ALTRES

 • Durant la Festa Major es portaran cartells a les barraques, i s’intentarà que alguns dels grups de música que actuen a l’Era portin la samarreta de la campanya.
 • Es farà un llistat únic de telèfons d’entitats i persones que han participat de l’Ateneu per tal de que sigui fàcil poder trucar personalment quan calgui.
 • L’Associació de Tai Chi explica el seu cas sobre l’’ús de la Sala de Cos que ja hi ha a la Coma Cros. La tècnica la va trucar per oferir-li de usar la sala per fer les seves activitats. Des de l’Assemblea es proposa que mentrestant l’Ateneu no estigui en marxa i el Pla d’Usos definit que les associacions acceptin les condicions actuals deixant clar que s’està a l’espera del Pla d’Usos de l’Ateneu (estem en un moment de impàs).
 • Des de Mou-te en bici de Salt fan una aportació en relació al nom Coma-Cros que porta l’Ateneu. Tenen informació sobre la família Coma Cros Raventós que és la que dona nom a la fàbrica. Actualment és una família que te negocis diversos, entre els quals un de lloguer de apartaments turístics a Barna i un dels fills és “Liquidador d’indústries tèxtils”. Mou-te en bici considera que un ateneu popular no ha de portar un nom com el d’aquesta família i proposa una reflexió entorn aquest tema.

Propera ASSEMBLEA:
DIJOUS 3 DE SETEMBRE A LES 20h sala de formació de la coma-cros (1er pis)
(si cal es convocarà una assemblea extraordinària abans)

 

Leave A Comment

Actualitat recent

 
Programa d’activitats setembre-desembre 2021
Ja tenim aquí el nou programa d’activitats pel primer trimestre del curs 2021-2022. Feu-hi un cop d’ull. Hi ha un munt d’activitats! Cursos i tallers, xerrades, concerts, cinema… De moment podeu veure el fulletó en PDF, però ben aviat, totes la programació també al web. Les inscripcions comencen el 13 de setembre. Descarrega-te’l (Tot i
Oberta la recollida de demandes d’ús de les aules: trimestre setembre-desembre del 2021
Omple el formulari per demanar l’ús de les aules pel proper trimestre (no cal omplir formulari per usos puntuals). Es pot fer la petició per tot el curs (2021-2022), però es reorganitzaran les aules cada 3 mesos.   L’Ateneu Popular de la Coma Cros és un espai sociocultural que funciona a través de la gestió
La ratafia no és només un Licor! gran jornada de taller de ratafia a les hortes de Salt
LA RATAFIA NO ÉS NOMÉS UN LICOR La Comissió Pagesa de l’Ateneu Popular Coma Cros i l’Associació Milfulles organitzen un taller d’elaboració de ratafia amb molt de gust a territori. Que va començar ahir 29 de juny a les 18h a l’hort Milfulles de l’Ateneu. Si bé l’objectiu principal de la nostra trobada és elaborar
Torna el torn de nit a l’Ateneu!
Aquest 2021 recuperem el festival “Torn de Nit” on convidem a tothom a fitxar! El Torn de Nit és una proposta escènica d’estiu de l’Ateneu Popular Coma Cros, aquest cicle rep aquest nom com a homenatge a la memòria fabril de la Coma Cros. Es convida a tothom al torn de nit de la Coma
Gran Jornada: Reactivem l’Ateneu!
el dijous 17 de juny hi va haver la trobada “Reactivem l’Ateneu” per fer pluja d’idees, amb propostes i visions per fer créixer el projecte. Molts bones sensacions ganes i energia per engegar el proper curs, amb nova programació! Enfortim la gestió comunitària, apunta’t a les comissions i grups de treball de l’Ateneu i participa-hi.
Eduard Canimas “Puc tancar i obrir” El teler dona veu a la Cultura
Ja tenim un nou vídeo de “El teler dona veu a la cultura” i aquest cop a més serveix per anunciar la nova data de concert 23 de maig al Canal, del concert especial “Celebrem 10 anys del Sagrat Cor” concert especial i únic per la ocasió centrat en el Sagrat Cor disc icona de

Comentaris recents

 

Properes activitats

 
El surrealisme màgic de Mario López ens inundarà d’emocions el proper Divendres 10 de desembre, al Teler de l’Ateneu. Entre joc i joc, moments màgics i còmics a la vegada, gaudirem d’una proposta sublim!    
En aquesta sessió aprendrem a netejar la casa sense embrutar el món. Aprendrem a fer sabó de rentar la roba i altres tipus de netejadors naturals i sostenibles.
Mandincant es centra en cançons  tradicionals del poble Mandé, cantades en  Mandinka i Bambara. Cançons mil·lenàries  que han perdurat al llarg del temps a través  de la tradició oral, de generació en generació,  fins a l’actualitat.  La música, el cant i els instruments musicals  neixen de l’ésser humà, els trobem arreu del  món amb sonoritats,

Contacte

 

Ens trobaràs sempre a les tardes de 16h a 20h i els dimecres de 10h a 20h!

+34722381866
972 249 191 ext. 2356
info@ateneucomacros.cat
C/ Sant Antoni, 1 - 17190, Salt

Butlletí

 

Organitzen

 


Amb el suport de: