All for Joomla The Word of Web Design

Acta assemblea 2 de juliol 2015 i properes accions

1- Negociació ajuntament i projecte: La Comissió Gestora encara no s’ha pogut reunir amb l’Ajuntament ja que a dia d’avui encara no està tancat el cartipàs municipal. De seguida que se sàpiga a quina regidoria i regidor/a pertany el tema de l’Ateneu la comissió gestora s’hi reunirà. Però tot sembla indicar que tenim l’Ateneu a tocar!

2- Inauguració Ateneu: La Comissió de Programació proposa fer un acte d’inauguració de les activitats de l’Ateneu de cares al novembre ( es proposa el dissabte 7/11) , per tal que s’hi sumin més entitats i donar-lo a conèixer .

3-BARRA D’ENTREPANS AL CAN PANXUT FESTIVAL, divendres 24 de juliol vespre-nit.

 • L’Assemblea de l’Ateneu Popular Coma Cros per segon any portarà la barra d’entrepans del Can Panxut festival per tal de poder fer una mica de calaix pel que calgui.
 • Es crea una comissió d’organització que està oberta a noves incorporacions.
 • Es farà un doodle amb els horaris de torns. Es necessiten 4 persones per torn. Seria bo que tots els torns estiguin plens de les mans necessàries!!
 • També es farà un “photocall” on la gent podrà fer-se fotos i fer difusió de la campanya per les xarxes socials.
 • Durant el concert es passarà el vídeo que es va elaborar l’any passat i que per la pluja gairebé no va lluir. Fa falta un projector i portàtil!!
 • La comissió de comunicació decidirà si fan o no més samarretes per vendre.
 • Tothom que faci torn que es posi la samarreta.

4- ALTRES

 • Durant la Festa Major es portaran cartells a les barraques, i s’intentarà que alguns dels grups de música que actuen a l’Era portin la samarreta de la campanya.
 • Es farà un llistat únic de telèfons d’entitats i persones que han participat de l’Ateneu per tal de que sigui fàcil poder trucar personalment quan calgui.
 • L’Associació de Tai Chi explica el seu cas sobre l’’ús de la Sala de Cos que ja hi ha a la Coma Cros. La tècnica la va trucar per oferir-li de usar la sala per fer les seves activitats. Des de l’Assemblea es proposa que mentrestant l’Ateneu no estigui en marxa i el Pla d’Usos definit que les associacions acceptin les condicions actuals deixant clar que s’està a l’espera del Pla d’Usos de l’Ateneu (estem en un moment de impàs).
 • Des de Mou-te en bici de Salt fan una aportació en relació al nom Coma-Cros que porta l’Ateneu. Tenen informació sobre la família Coma Cros Raventós que és la que dona nom a la fàbrica. Actualment és una família que te negocis diversos, entre els quals un de lloguer de apartaments turístics a Barna i un dels fills és “Liquidador d’indústries tèxtils”. Mou-te en bici considera que un ateneu popular no ha de portar un nom com el d’aquesta família i proposa una reflexió entorn aquest tema.

Propera ASSEMBLEA:
DIJOUS 3 DE SETEMBRE A LES 20h sala de formació de la coma-cros (1er pis)
(si cal es convocarà una assemblea extraordinària abans)

 

Leave A Comment

Categories

 

Actualitat recent

 
Gran Jornada: Reactivem l’Ateneu!
el dijous 17 de juny hi va haver la trobada “Reactivem l’Ateneu” per fer pluja d’idees, amb propostes i visions per fer créixer el projecte. Molts bones sensacions ganes i energia per engegar el proper curs, amb nova programació! Enfortim la gestió comunitària, apunta’t a les comissions i grups de treball de l’Ateneu i participa-hi.
Eduard Canimas “Puc tancar i obrir” El teler dona veu a la Cultura
Ja tenim un nou vídeo de “El teler dona veu a la cultura” i aquest cop a més serveix per anunciar la nova data de concert 23 de maig al Canal, del concert especial “Celebrem 10 anys del Sagrat Cor” concert especial i únic per la ocasió centrat en el Sagrat Cor disc icona de
Aram Sempervirens – 3a Gala de circ – El teler, dona veu a la cultura!
L’Aram Sempervirens ens ofereix un tastet de l’espectacle “Tu creus, tu creas” amb malabars amb bola de vidre i després amb perxa. En aquest nou clip de la campanya El Teler dona veu a la cultura entrevistem l’Aram Pouclavell i l’Aram Sempervirens ens presenten el Col·lectiu de professionals de circ de Girona. Aquest 4 d’abril
Campanya per la neteja de la xarxa de recs de Salt! – 27 de març
S’acosta la jornada de neteja de la xarxa de recs de Salt! els diaris ja en fan ressò! Recuperem la tradició del treball comunitari! L’aigua és un bé comú i mantenir els recs una responsabilitat compartida. Suma-t’hi!!! Porteu eines i botes d’aigua! Dissabte, 27 de març a les 8:30     Campanya per la neteja
Ja tenim aquí la 3a Gala de circ DO gironès!
Per tercer any, i a pesar de les dificultats de la situació actual, tornem a fer una gala organitzada pel CPCG, col·lectiu de Professionals del Circ de Girona. Més artistes convidats. Un any més volem donar a conèixer el circ de qualitat que tenim fet aquí i des d’aquí. Una gala per a tots els
“Ja t’ho dono jo” Paula Grande – El Teler dona veu a la Cultura
Nou clip de: “El teler dona veu a la cultura” Segon tema de la Paula Grande: “Ja t’ho dono jo” Dona’t una estona per gaudir d’aquesta preciosa cançó I si no et vols perdre cap clip subscriu-te al canal de YouTube de l’Ateneu: #femateneu #ateneucomacros #ateneusalt #salt #culturaessegura #musicaenviu #paulagrande #eltelerdonaveualacultura #music  Nou clip “El

Comentaris recents

 

Contacte

 

Ens trobaràs sempre a les tardes de 16h a 20h i els dimecres de 10h-20h!

+34722381866
972 249 191 ext. 2356
info@ateneucomacros.cat
C/ Sant Antoni, 1 - 17190, Salt

Butlletí

 

Organitzen

 


Amb el suport de: