All for Joomla The Word of Web Design

Acta Assemblea 3 de desembre i canvi de data propera

El passat dimarts 15 de desembre hi ha hagut una nova reunió amb l’Ajuntament i podem avançar que ha anat molt bé! L’Assemblea va decidir convocar una assemblea extraordinària abans de Festes per tal de poder explicar la reunió d’avui i poder reactivar comissions si feia falta.

La data que es va proposar (aquest dijous 17 de desembre) coincideix amb l’acte Les Veus de Salt de manera que es posposa pel dia següent:

ASSEMBLEA EL DIMARTS DIA 22/12 A LES 20h

Sala de formació (1er pis Coma Cros)

Recordem que és molt important l’assistència ja que hi ha informacions rellevants!
Ordre del dia: Infomació i seguiment de les negociacions amb l’Ajuntament.

 

Adjuntem aquí la darrera acta:

ACTA ASSEMBLEA ATENEU POPULAR COMA CROS

3 de desembre de 2015
1.- TRASPÀS DE LA DARRERA REUNIÓ DEL GRUP MOTOR AMB L’EQUIP DE GOVERN DE L’AJUNTAMENT i PROPERA REUNIÓ.

L’última reunió va ser de caràcter tècnic, amb una representació del grup motor de l’Assemblea, tècnics municipals (tècnica de cultura, responsable de la factoria, dinamitzadora de la Coma Cros) i la Regidora Eva Rigau. Allà es va constatar que calia que tant tècnics com polítics avancessin en conèixer el model, la proposta i les vies legals per avançar en el model. En cap de les noves trobades hi ha estat l’advocada dels serveis jurídics de l’Ajuntament. Per altra banda, a la reunió es va comentar que no es participaria de la gestió de la programació fins que el model estigués garantit i s’hagués avançat en l’acord de conveni.

Es va veure que calia una nova reunió política.

La segona de les trobades previstes es va suspendre per part de l’Ajuntament, ja que l’Alcalde no hi podria ser, però es va transmetre que des de l’Ajuntament ja s’havien posat a treballar amb el text de conveni.

La nova data de reunió és el proper dia 15 de desembre a les 15h.

Es comenta que en aquesta nova reunió cal:

  • Aconseguir una data de signatura
  • Compromís que el pressupost 2016 inclourà una partida per l’Ateneu
  • Blindar el marc normatiu

Per altra banda, es considera important que els tècnics entenguin bé el model i la manera de treballar, així com poder contactar ja una persona des de l’Assemblea, que complementi la 1/2 jornada que fa ara la dinamitzadora.

2.- CONSTITUCIÓ DE LA FEDERACIÓ

Després de distribuir-nos la tasca de contactar amb les diferents entitats, i fer-ne el repàs, es comprova que ja hi ha unes 20 entitats que s’adhereixen a la Federació. El 18 de desembre és la data màxima per fer arribar els impresos a l’Enric i en Narcís. Amb les primeres entitats es constituïrà la federació, i sempre seguirà oberta a incloure’n més. No obstant ara no podem dilatar més el procés.

3.- INFORMACIÓ DE LA PARTICIPACIÓ A LES JORNADES INTERACCIÓ

El mateix dia 3 al matí, dues persones de l’Assemblea van participar a les jornades Interacció sobre gestió cultural que organitza la Diputació de Barcelona. Allà es va explicar el projecte de gestió comunitària de l’Ateneu. (Ja s’ha enviat nota informativa)

4.- SUPORT FINANCER

S’informa que des de la Fundació del Coop57 (http://www.coop57.coop/ca) s’estan interessant en el finançament de projectes en clau economia social i desenvolupament local. Alguns dels projectes de l’Ateneu, com podria ser un determinat model de gestió del Bar, podrien encaixar en aquestes propostes.

Caldrà veure com ho planteja l’Ajuntament i més endavant valorar aquesta possibilitat.

Leave A Comment

Categories

 

Actualitat recent

 
Gran Jornada: Reactivem l’Ateneu!
el dijous 17 de juny hi va haver la trobada “Reactivem l’Ateneu” per fer pluja d’idees, amb propostes i visions per fer créixer el projecte. Molts bones sensacions ganes i energia per engegar el proper curs, amb nova programació! Enfortim la gestió comunitària, apunta’t a les comissions i grups de treball de l’Ateneu i participa-hi.
Eduard Canimas “Puc tancar i obrir” El teler dona veu a la Cultura
Ja tenim un nou vídeo de “El teler dona veu a la cultura” i aquest cop a més serveix per anunciar la nova data de concert 23 de maig al Canal, del concert especial “Celebrem 10 anys del Sagrat Cor” concert especial i únic per la ocasió centrat en el Sagrat Cor disc icona de
Aram Sempervirens – 3a Gala de circ – El teler, dona veu a la cultura!
L’Aram Sempervirens ens ofereix un tastet de l’espectacle “Tu creus, tu creas” amb malabars amb bola de vidre i després amb perxa. En aquest nou clip de la campanya El Teler dona veu a la cultura entrevistem l’Aram Pouclavell i l’Aram Sempervirens ens presenten el Col·lectiu de professionals de circ de Girona. Aquest 4 d’abril
Campanya per la neteja de la xarxa de recs de Salt! – 27 de març
S’acosta la jornada de neteja de la xarxa de recs de Salt! els diaris ja en fan ressò! Recuperem la tradició del treball comunitari! L’aigua és un bé comú i mantenir els recs una responsabilitat compartida. Suma-t’hi!!! Porteu eines i botes d’aigua! Dissabte, 27 de març a les 8:30     Campanya per la neteja
Ja tenim aquí la 3a Gala de circ DO gironès!
Per tercer any, i a pesar de les dificultats de la situació actual, tornem a fer una gala organitzada pel CPCG, col·lectiu de Professionals del Circ de Girona. Més artistes convidats. Un any més volem donar a conèixer el circ de qualitat que tenim fet aquí i des d’aquí. Una gala per a tots els
“Ja t’ho dono jo” Paula Grande – El Teler dona veu a la Cultura
Nou clip de: “El teler dona veu a la cultura” Segon tema de la Paula Grande: “Ja t’ho dono jo” Dona’t una estona per gaudir d’aquesta preciosa cançó I si no et vols perdre cap clip subscriu-te al canal de YouTube de l’Ateneu: #femateneu #ateneucomacros #ateneusalt #salt #culturaessegura #musicaenviu #paulagrande #eltelerdonaveualacultura #music  Nou clip “El

Comentaris recents

 

Contacte

 

Ens trobaràs sempre a les tardes de 16h a 20h i els dimecres de 10h-20h!

+34722381866
972 249 191 ext. 2356
info@ateneucomacros.cat
C/ Sant Antoni, 1 - 17190, Salt

Butlletí

 

Organitzen

 


Amb el suport de: