All for Joomla The Word of Web Design

Acta de l’assemblea de novembre

Publiquem aquí l’acta de la darrera assemblea (del 5 de novembre). Perdoneu el retard!
Recordem que la propera assemblea és el 3 de desembre a les 20h!

(la foto és de la visita que vam fer a l’Ateneu l’Harmonia Barcelona)

ACTA DE L’ASSEMBLEA DE L’ATENEU POPULAR COMA-CROS DE SALT

Dijous 5 de novembre de 2015 

Com que hi ha entitats que estan a l’assemblea per primera vegada, es fa una presentació de les persones que estem a l’assemblea d’avui, i una breu explicació del projecte i de la trajectòria de l’assemblea.

Es demana de fer un canvi en l’ordre del dia. El punt 1 no estava a l’ordre del dia però s’afegeix i se li dona prioritat per qüestions de temps de qui ho ha d’exposar.

1.- NIF DE L’ASSEMBLEA/ FORMAT LEGAL  DE L’ASSEMBLEA

Per motius burocràtics, no es pot reutilitzar el NIF de la Coordinadora d’Entitats tal i com s’havia decidit.
A partir d’aquí es plantegen 4 possibles opcions:

  • Constituir  una FEDERACIÓ  D’ENTITATS
  • Constituir UNA COORDINADORA D’ENTITATS
  • Fer una ASSOCIACIÓ.
  • Reutilitzar algun NIF d’alguna entitat ja constituïda.

Es decideix que lo més adient és fer una Federació o una Coordinadora, i que serà una o altra forma legal en funció de com contemplen la participació de persones que no estan en entitats.

Es farà una consulta al departament de Justícia de la Generalitat i s’iniciaran els tràmits.

Cada entitat que forma part de l’assemblea caldrà que ompli un certificat on consti que forma part de l’Assemblea( ja sigui federació o bé coordinadora). S’enviarà mail específic per aquest tema.

2. – REUNIÓ AMB L’AJUNTAMENT.

No hi ha els mateixos/es polítics que a l’anterior reunió. Tampoc hi ha cap tècnic.

Es fa una acta específica d’aquesta reunió tal i com es va demanar a l’anterior assemblea d’Ateneu. S’adjunta l’acta en aquest mail.

Resumint molt, sembla que l’Ajuntament continua encallat amb el tema legal. A més fa una proposta de mínims a l’Assemblea (gestió de només alguns espais, sense bar, etc,) que l’Assemblea no acceptem de cap manera, ja que es pensa que el projecte i model  de Gestió Comunitària o es fa del tot o no es fa, però que a mitges no.

S’han programat 2 reunions més entre l’Ajuntament i  l’Ateneu (el Grup Motor com a representant), fins el 2 de desembre.

Des des l’Assemblea es decideix, desprès de debatre bastant, que aquestes 2 reunions es faran, tenint l’objectiu clar que el dia 2/12 l’Ajuntament(l’equip de govern) ha de donar una resposta definitiva sobre tirar endavant el projecte tal i com és, i fer posteriorment un posicionament públic del compromís.

Per tant en aquestes 2 reunions hi han d’assistir els tècnics i no nomes els polítics, i es treballaran bàsicament 2 temes: EL MARC LEGAL I EL CONVENI.

Es imprescindible resoldre aquestes temes i començar a engegar fermament el projecte.

En la mesura en que l’Ajuntament s’impliqui del tot en el projecte, també s’implicaran moltes més entitats.

3.- PROPOSTA DE CALENDARI I TASQUES

El Grup Motor fa una proposta de tasques relacionades en diferents fases de desplegament del projecte, que serà a partir del moment en que hi hagi el compromís ferm i signat per l’Ajuntament.

4.- SORTIDA A BARCELONA.

Es farà el divendres 13 de novembre de 11h a 16h i es visitarà l’Ateneu l’Harmonia del barri de Sant Andreu. Hi aniran polítics, gent de l’assemblea i es considera que és imprescindible que els i les tècniques de l’Ajuntament relacionats amb la Coma Cros també hi vagin.

Assemblea Ateneu Popular Coma Cros

Leave A Comment

Categories

 

Actualitat recent

 
Gran Jornada: Reactivem l’Ateneu!
el dijous 17 de juny hi va haver la trobada “Reactivem l’Ateneu” per fer pluja d’idees, amb propostes i visions per fer créixer el projecte. Molts bones sensacions ganes i energia per engegar el proper curs, amb nova programació! Enfortim la gestió comunitària, apunta’t a les comissions i grups de treball de l’Ateneu i participa-hi.
Eduard Canimas “Puc tancar i obrir” El teler dona veu a la Cultura
Ja tenim un nou vídeo de “El teler dona veu a la cultura” i aquest cop a més serveix per anunciar la nova data de concert 23 de maig al Canal, del concert especial “Celebrem 10 anys del Sagrat Cor” concert especial i únic per la ocasió centrat en el Sagrat Cor disc icona de
Aram Sempervirens – 3a Gala de circ – El teler, dona veu a la cultura!
L’Aram Sempervirens ens ofereix un tastet de l’espectacle “Tu creus, tu creas” amb malabars amb bola de vidre i després amb perxa. En aquest nou clip de la campanya El Teler dona veu a la cultura entrevistem l’Aram Pouclavell i l’Aram Sempervirens ens presenten el Col·lectiu de professionals de circ de Girona. Aquest 4 d’abril
Campanya per la neteja de la xarxa de recs de Salt! – 27 de març
S’acosta la jornada de neteja de la xarxa de recs de Salt! els diaris ja en fan ressò! Recuperem la tradició del treball comunitari! L’aigua és un bé comú i mantenir els recs una responsabilitat compartida. Suma-t’hi!!! Porteu eines i botes d’aigua! Dissabte, 27 de març a les 8:30     Campanya per la neteja
Ja tenim aquí la 3a Gala de circ DO gironès!
Per tercer any, i a pesar de les dificultats de la situació actual, tornem a fer una gala organitzada pel CPCG, col·lectiu de Professionals del Circ de Girona. Més artistes convidats. Un any més volem donar a conèixer el circ de qualitat que tenim fet aquí i des d’aquí. Una gala per a tots els
“Ja t’ho dono jo” Paula Grande – El Teler dona veu a la Cultura
Nou clip de: “El teler dona veu a la cultura” Segon tema de la Paula Grande: “Ja t’ho dono jo” Dona’t una estona per gaudir d’aquesta preciosa cançó I si no et vols perdre cap clip subscriu-te al canal de YouTube de l’Ateneu: #femateneu #ateneucomacros #ateneusalt #salt #culturaessegura #musicaenviu #paulagrande #eltelerdonaveualacultura #music  Nou clip “El

Comentaris recents

 

Contacte

 

Ens trobaràs sempre a les tardes de 16h a 20h i els dimecres de 10h-20h!

+34722381866
972 249 191 ext. 2356
info@ateneucomacros.cat
C/ Sant Antoni, 1 - 17190, Salt

Butlletí

 

Organitzen

 


Amb el suport de: