All for Joomla The Word of Web Design

Assemblea octubre

Hola a totes i tots,

aquest dijous 8 d’octubre hi ha assemblea de l’Ateneu! recordem que és important l’assistència i que seria interessant que pugués assistir almenys una persona de cada entitat adherida i tanmateix està oberta l’assemblea per a tothom que hi vulgui participar!!

Assemblea Ateneu Popular Coma Cros
Dijous 8 d’octubre a la sala de formació (primer pis) de la Coma Cros, a les 20:00h

Ordre del dia:

  • Traspàs reunió amb equip de govern Ajuntament.
  • Traspàs propostes per desplegar projecte del Grup Motor (+ possibles noves incorporacions al grup motor?)
  • Fira entitats.
  • Concreció sortida visita Ateneus a Barcelona.

Fins dijous!


Adjuntem l’acta de la darrera assemblea:

ACTA ASSEMBLEA 24 DE SETEMBRE. 20h.

1. Retrobada. Nou escenari polític.

El nou escenari polític en principi sembla favorable. Hi va haver reunió al juliol entre comissió gestora i les regidores Eva Rigau i Ferran Burch, se’n fa bona valoració. Es va fer proposta de fer reunió amb equip de govern: serà el 29 de setembre.

2. Presentació dossier.

L’assemblea valida el dossier (versió curta i llarga) per la reunió del dia 29 elaborat per comissió gestora. S’enviarà a tothom per correu. Important que les entitats el reenviin a tots els/les membres.

3. Formació Grup Motor.

Es proposa agrupar totes les comissions en un Grup Motor de forma provisional. S’anima a fer difusió del Grup Motor entre les entitats per tal que més persones s’hi sumin. Tasques Grup Motor: dinamització interna, difusió i interlocució amb ajuntament.

Membres que surten voluntaris: Mireia Carbó, Maria Ambròs Enric Rubio, Xavi Garriga Jordi Gran, Mostafà Shaimi, Enric Bonet, Judit Font, Päivi Garriga.

5. NIF Entitat.

Enric Bonet parla amb Eva. Si veiem que és complicat fer els tràmits per tal de fer el traspàs de la Coordinadora d’entitats es crearà una entitat nova.

4. Calendari:

– 29 setembre: reunió equip de govern.

– 8 octubre:propera assemblea 20h (Tete presenta instància per l’espai)

– 18 octubre: Fira d’entitats de Salt. Hi serem per tal de participar i parlar amb les entitats. (Esther farà còpies del díptik).

– 7 novembre: Proposta de sortida a conèixer dos projectes d’Ateneu Popular similars a la proposta i cas de Salt a Barcelona. Es proposa que sigui sortida per polítics, tècnics i membres de l’assemblea i entitats. Es proposa anar-hi en bus (es parlarà amb Ajuntament per si poden assumir les despeses i per si va bé la data)

5. Altres.

L’associació de donants de sang informa que el monument s’inaugurarà el dia 16/10 a les 19h.

Assemblea Ateneu Popular COma Cros

Leave A Comment

Categories

 

Actualitat recent

 
Gran Jornada: Reactivem l’Ateneu!
el dijous 17 de juny hi va haver la trobada “Reactivem l’Ateneu” per fer pluja d’idees, amb propostes i visions per fer créixer el projecte. Molts bones sensacions ganes i energia per engegar el proper curs, amb nova programació! Enfortim la gestió comunitària, apunta’t a les comissions i grups de treball de l’Ateneu i participa-hi.
Eduard Canimas “Puc tancar i obrir” El teler dona veu a la Cultura
Ja tenim un nou vídeo de “El teler dona veu a la cultura” i aquest cop a més serveix per anunciar la nova data de concert 23 de maig al Canal, del concert especial “Celebrem 10 anys del Sagrat Cor” concert especial i únic per la ocasió centrat en el Sagrat Cor disc icona de
Aram Sempervirens – 3a Gala de circ – El teler, dona veu a la cultura!
L’Aram Sempervirens ens ofereix un tastet de l’espectacle “Tu creus, tu creas” amb malabars amb bola de vidre i després amb perxa. En aquest nou clip de la campanya El Teler dona veu a la cultura entrevistem l’Aram Pouclavell i l’Aram Sempervirens ens presenten el Col·lectiu de professionals de circ de Girona. Aquest 4 d’abril
Campanya per la neteja de la xarxa de recs de Salt! – 27 de març
S’acosta la jornada de neteja de la xarxa de recs de Salt! els diaris ja en fan ressò! Recuperem la tradició del treball comunitari! L’aigua és un bé comú i mantenir els recs una responsabilitat compartida. Suma-t’hi!!! Porteu eines i botes d’aigua! Dissabte, 27 de març a les 8:30     Campanya per la neteja
Ja tenim aquí la 3a Gala de circ DO gironès!
Per tercer any, i a pesar de les dificultats de la situació actual, tornem a fer una gala organitzada pel CPCG, col·lectiu de Professionals del Circ de Girona. Més artistes convidats. Un any més volem donar a conèixer el circ de qualitat que tenim fet aquí i des d’aquí. Una gala per a tots els
“Ja t’ho dono jo” Paula Grande – El Teler dona veu a la Cultura
Nou clip de: “El teler dona veu a la cultura” Segon tema de la Paula Grande: “Ja t’ho dono jo” Dona’t una estona per gaudir d’aquesta preciosa cançó I si no et vols perdre cap clip subscriu-te al canal de YouTube de l’Ateneu: #femateneu #ateneucomacros #ateneusalt #salt #culturaessegura #musicaenviu #paulagrande #eltelerdonaveualacultura #music  Nou clip “El

Comentaris recents

 

Contacte

 

Ens trobaràs sempre a les tardes de 16h a 20h i els dimecres de 10h-20h!

+34722381866
972 249 191 ext. 2356
info@ateneucomacros.cat
C/ Sant Antoni, 1 - 17190, Salt

Butlletí

 

Organitzen

 


Amb el suport de: