Tèxtil

Eix que neix com a taller de costura on especialment dones de la vila procedents de cultures i classes socials molt diferents es reuneixen per aprendre i ensenyar a cosir. L’ajuda mútua i la transversalitat són dues característiques que defineixen aquest espai de trobada entre les dones saltenques.

L'eix tèxtil es divideix principalment en dos grups: d'una banda, hi ha el Grup Llavor, que cada dilluns i dijous, de 17:00h a 20:00h, es reuneix a l'espai obert de costura de l'Ateneu per cosir. Els dilluns s'organitzen sessions més individuals per a totes aquelles persones que tinguin ganes de treballar en peces pròpies i, en canvi, els dijous estan destinats a treballs manuals en grup, on la cooperació es converteix en l'eina bàsica de treball. D'altra banda, cada dimecres de 17:00h a 19:00, el Grup Tèxtil per a Joves i Grans es troba a l'Aula 16 de la Coma Cros per aprendre i compartir coneixements de costura.

L'entitat encarregada de dinamitzar i gestionar aquests dos grups és l'Associació de Cosidores, grup motor de l'eix que, a més a més, de tan en tan també organitza tallers i classes de costura oberts per a tothom.

TROBADES DEL GRUP DE TREBALL:
Cada dijous a les 17 H.