All for Joomla The Word of Web Design

(No s'inclouen els Cursos i tallers trimestrals o els Projectes Ateneu)

Loading Activitats
22 nov.
  • This event has passed.

Esdeveniment cinematogràfic anual que posa en valor la presència de l’espiritualitat en la cultura audiovisual, fa visibles les diferents manifestacions religioses i espirituals i contribueix a afavorir el diàleg interreligiós i la cohesió social.

1er cicle (setembre-novembre 2018)


Peli 2:

Dijous 22 de novembre, 20.00 h: “Déu meu, però què t’hem fet?”

Claude i Marie Verneuil, un matrimoni catòlic i molt conservador, tenen quatre filles a qui han mirat d’inculcar els seus valors i principis.Tanmateix, les noies només els han donat maldecaps: la més gran es casa amb un musulmà; la segona, amb un jueu, i la tercera, amb un xinès. El matrimoni diposita totes les seves esperances en la filla menor i desitja que, si més no, ella es casi per l’Esglèsia.

Títol original: Qu’est-ce qu’on a fait au Bon Dieu?
Direcció: Philippe de Chauveron
País: França Any: 2014
Idioma original: francès
Versió: català i castellà
Durada: 97 minuts
Tradició religiosa: catolicisme –judaisme – islam


Espai EL TELER. Hi haurà servei de bar.
Preu: Gratuït

Detalls

Data:
22 novembre, 2018
Hora:
08:00 - 17:00
Categoria:

Properes activitats

 
El surrealisme màgic de Mario López ens inundarà d’emocions el proper Divendres 10 de desembre, al Teler de l’Ateneu. Entre joc i joc, moments màgics i còmics a la vegada, gaudirem d’una proposta sublim!    
En aquesta sessió aprendrem a netejar la casa sense embrutar el món. Aprendrem a fer sabó de rentar la roba i altres tipus de netejadors naturals i sostenibles.
Mandincant es centra en cançons  tradicionals del poble Mandé, cantades en  Mandinka i Bambara. Cançons mil·lenàries  que han perdurat al llarg del temps a través  de la tradició oral, de generació en generació,  fins a l’actualitat.  La música, el cant i els instruments musicals  neixen de l’ésser humà, els trobem arreu del  món amb sonoritats,

Contacte

 

Ens trobaràs sempre a les tardes de 16h a 20h i els dimecres de 10h a 20h!

+34722381866
972 249 191 ext. 2356
info@ateneucomacros.cat
C/ Sant Antoni, 1 - 17190, Salt

Butlletí

 

Organitzen

 


Amb el suport de: