All for Joomla The Word of Web Design

(No s'inclouen els Cursos i tallers trimestrals o els Projectes Ateneu)

Loading Activitats
27 gen.
  • This event has passed.

L’Ateneu Coma Cros de Salt engega la campanya “El Teler dona veu a la cultura”

L’Ateneu Coma Cros de Salt engega una campanya de defensa i difusió de la cultura a través de clips artístics. Amb el nom “El Teler dona veu a la cultura” l’Ateneu vol donar espai i suport a artistes vinculats al projecte i del territori. El Teler, la sala on habitualment es duien a terme els concerts, espectacles i esdeveniments, es torna l’escenari de diverses gravacions i espai per mostrar i reivindicar el món de la cultura.

La campanya consisteix en difondre diferents càpsules visuals on diferents artistes ofereixen dos temes gravats en directe i una petita entrevista per expressar com estant vivint aquesta nova realitat i perquè és important mantenir viva la cultura. Els primers artistes que hi han passat i que es podran veure a les xarxes socials son: Paula Grande, Edmond Agenor i Lydia Torrejón amb Santi Fontclara.

És una aposta per seguir oferint i creant cultura des de l’Ateneu que des d’un principi s’ha posicionat en la seva defensa, entesa des de la participació, com un espai de relació, d’intercanvi i d’empoderament ciutadà necessari. Un espai de salut i benestar. “Només desde la comunitat serem capaços de teixir i recuperar el dia a dia i la normalitat”. 

Detalls

Inici:
27 gener @ 08:00
End:
12 febrer @ 17:00
Categories:
,

Properes activitats

 
El surrealisme màgic de Mario López ens inundarà d’emocions el proper Divendres 10 de desembre, al Teler de l’Ateneu. Entre joc i joc, moments màgics i còmics a la vegada, gaudirem d’una proposta sublim!    
En aquesta sessió aprendrem a netejar la casa sense embrutar el món. Aprendrem a fer sabó de rentar la roba i altres tipus de netejadors naturals i sostenibles.
Mandincant es centra en cançons  tradicionals del poble Mandé, cantades en  Mandinka i Bambara. Cançons mil·lenàries  que han perdurat al llarg del temps a través  de la tradició oral, de generació en generació,  fins a l’actualitat.  La música, el cant i els instruments musicals  neixen de l’ésser humà, els trobem arreu del  món amb sonoritats,

Contacte

 

Ens trobaràs sempre a les tardes de 16h a 20h i els dimecres de 10h a 20h!

+34722381866
972 249 191 ext. 2356
info@ateneucomacros.cat
C/ Sant Antoni, 1 - 17190, Salt

Butlletí

 

Organitzen

 


Amb el suport de: