All for Joomla The Word of Web Design

(No s'inclouen els Cursos i tallers trimestrals o els Projectes Ateneu)

Loading Activitats
14 febr.
  • This event has passed.

Event Navigation

Curtmetratge d’un equip d’estudiants de EU ERAM.

Et convidem a veure l’estrena del projecte el divendres 14 de febrer a la tarda on podràs gaudir d’una instal·lació interactiva i curtmetratge. Obrirem a les 16h i farem tres passes del curt, a les 16:30h, a les 17:30h i a les 18:30h. Disposarem també de servei de barra per menjar i beure alguna cosa.

T’hi esperem amb moltes ganes! Gratuït!

HERBERT és un projecte transmèdia creat per un grup d’estudiants universitaris del grau en Comunicació Audiovisual i Multimèdia de l’Escola Universitària ERAM, com a treball de final de grau.

L’eix principal d’aquest és un curtmetratge que ens mostra com Herbert, un jove que acaba de fer 17 anys, afronta la tasca encomanada per la seva mestra de literatura: l’escriptura d’una obra de teatre. Aquest fet farà col·lisionar el que la família espera d’ell i com ell realment desitja encarar la seva vida. Ens mostra l’estreta relació entre l’experiència humana i les narracions per realçar el poder d’aquestes com a eina d’aprenentatge, culturització i progrés personal.

Paral·lelament, el projecte es complementa amb una instal·lació i una pàgina web que tenen la voluntat de difondre el projecte i alhora permetre que l’espectador es pugui replantejar quina influència poden haver tingut els relats en la seva vida d’una manera més personal i directa.

L’equip del projecte ha format part d’altres creacions que han tingut renom a festivals audiovisuals com ara Baptisme (Premi Max20 BarcelonaVisualSound) i A flor d’Orfeu (Selecció Oficial a Girona Film Festival i actualment en distribució).

Per poder tirar endavant el nostre projecte estem cercant diferents formes de finançament propi i ajudes de forma externa i paral·lela a la universitat. És per això que hem obert un compte a la plataforma PayPal on la gent, de manera desinteressada pot col·laborar. Amb cada col·laboració es guanyar una recompensa com a mostra d’agraïment, i a més a més, s’entra en un sorteig. Trobaràs tota la informació al següent enllaç:

https://paypal.me/pools/c/8jsWnkuEOJ

Per més informació, i conèixer de primera mà Herbert i tot allò que l’envolta:

herbertfilm.com

https://www.instagram.com/herbert.film/

Detalls

Data:
14 febrer, 2020
Hora:
16:00 - 19:00
Categoria:

Properes activitats

 
El surrealisme màgic de Mario López ens inundarà d’emocions el proper Divendres 10 de desembre, al Teler de l’Ateneu. Entre joc i joc, moments màgics i còmics a la vegada, gaudirem d’una proposta sublim!    
En aquesta sessió aprendrem a netejar la casa sense embrutar el món. Aprendrem a fer sabó de rentar la roba i altres tipus de netejadors naturals i sostenibles.
Mandincant es centra en cançons  tradicionals del poble Mandé, cantades en  Mandinka i Bambara. Cançons mil·lenàries  que han perdurat al llarg del temps a través  de la tradició oral, de generació en generació,  fins a l’actualitat.  La música, el cant i els instruments musicals  neixen de l’ésser humà, els trobem arreu del  món amb sonoritats,

Contacte

 

Ens trobaràs sempre a les tardes de 16h a 20h i els dimecres de 10h a 20h!

+34722381866
972 249 191 ext. 2356
info@ateneucomacros.cat
C/ Sant Antoni, 1 - 17190, Salt

Butlletí

 

Organitzen

 


Amb el suport de: