All for Joomla The Word of Web Design

Explicació activitats i cursos interromputs.

Bon nadal i feliç any nou a tothom!

Abans de tancar l’any compartim informació referent a la nostre programació de cursos i tallers:

Sentim la necessitat de tornar a compartir informació amb vosaltres, per transparència i empatia:

Entenem que les restriccions i limitacions derivades de la situació actual amb la Covid-19 són conegudes i compartides per tothom. Tot i això, donat que no podem dur a terme activitats que en altres espais si que es poden dur a terme, expliquem els motius:

No podem remprendre la majoria d’activitats en aplicació de la Resolució del Departament de Salut SLT/2983/2020, de 21 de novembre.-16 Equipaments cívics

Com a “espai social i comunitàri” públic, es limita l’activitat, que si fòssim un gimnàs, o un centre privat, se’ns permetria.

Essent realistes veiem que encara falten setmanes perquè poguem reeprendre l’activitat ara no permesa.

Recordem i resumim la proposta de l’Ateneu en aquests moments i referent als cursos:

L’Ateneu Popular Coma Cros de Salt defensa i reivindica la cultura i la relació social com a eines de benestar i salut. Molt necessàries avui dia. Volem per tant, amb tota la seguretat i mesures, mantenir l’activitat i els espais de trobada. Volem lluitar per preservar l’Ateneu com un actiu social i cultural de Salt i voltants.

És per això que, hem facilitat, sempre que ha estat possible, continuar els cursos en la modalitat on-line i hem optat per mantenir en pausa els que no es poden fer en aquest format, amb la intenció de reprendre’ls de seguida que se’ns permeti.

És la manera d’apostar per mantenir l’activitat, la programació, i el projecte. Recolzant també els talleristes i professionals.

Per tant, de moment no programem de nou el trimestre vinent Gener-març, i el primer que es farà és recuperar i acabar els cursos iniciats. Si que ho farem amb els cursos que els poguem ofertar on-line.

Com sabeu l’ateneu és un espai de gestió comunitària que fem entre totes les persones vinculades i les entitats. L’interés és purament col·lectiu.

Tot i això sentiu-vos lliures de contactar amb nosaltres info@ateneucomacros.cat i 722381866, entenem que la situació és difícil i podem mirar altres maneres de retorn o l’abonament de les inscripcions.

Gràcies per la comprensió. Bon Nadal i feliç any nou!

       

Actualitat recent

 
Programa d’activitats setembre-desembre 2021
Ja tenim aquí el nou programa d’activitats pel primer trimestre del curs 2021-2022. Feu-hi un cop d’ull. Hi ha un munt d’activitats! Cursos i tallers, xerrades, concerts, cinema… De moment podeu veure el fulletó en PDF, però ben aviat, totes la programació també al web. Les inscripcions comencen el 13 de setembre. Descarrega-te’l (Tot i
Oberta la recollida de demandes d’ús de les aules: trimestre setembre-desembre del 2021
Omple el formulari per demanar l’ús de les aules pel proper trimestre (no cal omplir formulari per usos puntuals). Es pot fer la petició per tot el curs (2021-2022), però es reorganitzaran les aules cada 3 mesos.   L’Ateneu Popular de la Coma Cros és un espai sociocultural que funciona a través de la gestió
La ratafia no és només un Licor! gran jornada de taller de ratafia a les hortes de Salt
LA RATAFIA NO ÉS NOMÉS UN LICOR La Comissió Pagesa de l’Ateneu Popular Coma Cros i l’Associació Milfulles organitzen un taller d’elaboració de ratafia amb molt de gust a territori. Que va començar ahir 29 de juny a les 18h a l’hort Milfulles de l’Ateneu. Si bé l’objectiu principal de la nostra trobada és elaborar
Torna el torn de nit a l’Ateneu!
Aquest 2021 recuperem el festival “Torn de Nit” on convidem a tothom a fitxar! El Torn de Nit és una proposta escènica d’estiu de l’Ateneu Popular Coma Cros, aquest cicle rep aquest nom com a homenatge a la memòria fabril de la Coma Cros. Es convida a tothom al torn de nit de la Coma
Gran Jornada: Reactivem l’Ateneu!
el dijous 17 de juny hi va haver la trobada “Reactivem l’Ateneu” per fer pluja d’idees, amb propostes i visions per fer créixer el projecte. Molts bones sensacions ganes i energia per engegar el proper curs, amb nova programació! Enfortim la gestió comunitària, apunta’t a les comissions i grups de treball de l’Ateneu i participa-hi.
Eduard Canimas “Puc tancar i obrir” El teler dona veu a la Cultura
Ja tenim un nou vídeo de “El teler dona veu a la cultura” i aquest cop a més serveix per anunciar la nova data de concert 23 de maig al Canal, del concert especial “Celebrem 10 anys del Sagrat Cor” concert especial i únic per la ocasió centrat en el Sagrat Cor disc icona de

Comentaris recents

 

Properes activitats

 
El surrealisme màgic de Mario López ens inundarà d’emocions el proper Divendres 10 de desembre, al Teler de l’Ateneu. Entre joc i joc, moments màgics i còmics a la vegada, gaudirem d’una proposta sublim!    
En aquesta sessió aprendrem a netejar la casa sense embrutar el món. Aprendrem a fer sabó de rentar la roba i altres tipus de netejadors naturals i sostenibles.
Mandincant es centra en cançons  tradicionals del poble Mandé, cantades en  Mandinka i Bambara. Cançons mil·lenàries  que han perdurat al llarg del temps a través  de la tradició oral, de generació en generació,  fins a l’actualitat.  La música, el cant i els instruments musicals  neixen de l’ésser humà, els trobem arreu del  món amb sonoritats,

Contacte

 

Ens trobaràs sempre a les tardes de 16h a 20h i els dimecres de 10h a 20h!

+34722381866
972 249 191 ext. 2356
info@ateneucomacros.cat
C/ Sant Antoni, 1 - 17190, Salt

Butlletí

 

Organitzen

 


Amb el suport de: