All for Joomla The Word of Web Design

L’Ateneu Popular Coma Cros és un dels primers projectes de gestió comunitària de les comarques gironines, per posar en pràctica la idea que la pròpia ciutadania sigui qui governi un equipament públic.

Així doncs acosta’t, participa, proposa, governa! Tenim un munt de comissions, projectes i espais en els quals vincular-te i formar-ne part. També un munt d’entitats que formen part de la Federació d’Entitats Socioculturals de Salt, que és l’entitat que fa possible el projecte Ateneu. Vine i participa en l’espai que tu vulguis.

  • Grup motor
  • Comissió Espais
  • Comissió Escenaris
  • Comissió Infància i famílies
  • Comissió Pagesa
  • Comissió Dones
  • Comissió Comunicació

associacions SALT cultura  espai per a entitats persones   activitats diversitat tallers   punt de trobada assemblea gestió comunitària educació   transparència poble cursos   participació ciutadana

#femAteneuSalt

Properes activitats

 
El surrealisme màgic de Mario López ens inundarà d’emocions el proper Divendres 10 de desembre, al Teler de l’Ateneu. Entre joc i joc, moments màgics i còmics a la vegada, gaudirem d’una proposta sublim!    
En aquesta sessió aprendrem a netejar la casa sense embrutar el món. Aprendrem a fer sabó de rentar la roba i altres tipus de netejadors naturals i sostenibles.
Mandincant es centra en cançons  tradicionals del poble Mandé, cantades en  Mandinka i Bambara. Cançons mil·lenàries  que han perdurat al llarg del temps a través  de la tradició oral, de generació en generació,  fins a l’actualitat.  La música, el cant i els instruments musicals  neixen de l’ésser humà, els trobem arreu del  món amb sonoritats,

Contacte

 

Ens trobaràs sempre a les tardes de 16h a 20h i els dimecres de 10h a 20h!

+34722381866
972 249 191 ext. 2356
info@ateneucomacros.cat
C/ Sant Antoni, 1 - 17190, Salt

Butlletí

 

Organitzen

 


Amb el suport de: