All for Joomla The Word of Web Design

Resum Assemblea 27 de novembre

Us fem arribar l’acta de la darrera assemblea (el 27 de novembre).

Actualment hi ha tres comissions en funcionament, la Comissió Comunicació, Comissió Espais i la Comissió de Programació i continguts (tot just de recent creació). Recordar que les comissions són obertes a tothom així que si algun/a de vosaltres es vol afegir a alguna pot respondre a aquest correu i us passarem els contactes. Us animem a sumar-vos-hi!

Dir també que a partir d’ara existiran dues llistes de correus electrònics. Una serà l'”Info Ateneu” on s’enviaran informacions puntuals i actes d’assemblees (totes les persones que rebeu aquest correu formareu part de forma automàtica d’aquesta). L’altra serà una llista de distribució de les persones que han estat formant part de l’assemblea de forma més activa per tal de crear un canal de comunicació per coses més concretes. Si algú vol formar part d’aquesta segona llista anomenada “Assemblea Coma Cros” que ho faci saber responent a aquest correu i us hi inclourem.

Acta-resum assemblea Ateneu Popular Coma Cros. 27 novembre

1) Traspàs Reunió Ajuntament. El model d’ateneu sembla ser que és compartit i hi ha ganes compartides de sumar. Es realitzarà un informe tècnic (J. Saderra i A. Bover, tècnics de l’Ajuntament) on es recollirà el moment actual i es reconeixerà l’assemblea com a interlocutora. Aquest es farà arribar a l’assemblea i si el valida es portarà a ple, amb l’objectiu de que l’avalin tots els grups municipals.

2) Es presenten els estatuts de la futura entitat “Ateneu Comicros”. Es duran al registre els propers dies.

3) Comissió Espais: Traspàs de la reunió amb J. Saderra. S’està treballant prioritzant el contacte amb les entitats per anar-les informant dels futurs canvis per tal de començar a calendaritzar el buidatge dels espais i la redistribució dels mateixos.

4) Comissió comunicació: està treballant per millorar la web.

5) Comissió programació: es constitueix com un conjunt de les comissions cultural, social i educativa per tal de començar a treballar amb la Fanny (tècnica dinamització) per una futura programació en la que tothom se senti inclòs. Cal enfortir aquesta comissió a nivell de participació.

6) Es constitueix la comissió gestora formada per les persones que formen part de les tres comissions existents.

Properes tasques:

– Reunió de la comissió gestora amb J. Saderra i Fanny (tècnica dinamització) de l’ajuntament per començar a treballar un protocol i circuits de funcionament i un full de ruta per  treballar la programació.

– Les altres comissions segueixen treballant.

Propera assemblea: Dijous 18 de desembre a les 20h a la Sala de Formació de la Coma Cros

Leave A Comment

Actualitat recent

 
Programa d’activitats setembre-desembre 2021
Ja tenim aquí el nou programa d’activitats pel primer trimestre del curs 2021-2022. Feu-hi un cop d’ull. Hi ha un munt d’activitats! Cursos i tallers, xerrades, concerts, cinema… De moment podeu veure el fulletó en PDF, però ben aviat, totes la programació també al web. Les inscripcions comencen el 13 de setembre. Descarrega-te’l (Tot i
Oberta la recollida de demandes d’ús de les aules: trimestre setembre-desembre del 2021
Omple el formulari per demanar l’ús de les aules pel proper trimestre (no cal omplir formulari per usos puntuals). Es pot fer la petició per tot el curs (2021-2022), però es reorganitzaran les aules cada 3 mesos.   L’Ateneu Popular de la Coma Cros és un espai sociocultural que funciona a través de la gestió
La ratafia no és només un Licor! gran jornada de taller de ratafia a les hortes de Salt
LA RATAFIA NO ÉS NOMÉS UN LICOR La Comissió Pagesa de l’Ateneu Popular Coma Cros i l’Associació Milfulles organitzen un taller d’elaboració de ratafia amb molt de gust a territori. Que va començar ahir 29 de juny a les 18h a l’hort Milfulles de l’Ateneu. Si bé l’objectiu principal de la nostra trobada és elaborar
Torna el torn de nit a l’Ateneu!
Aquest 2021 recuperem el festival “Torn de Nit” on convidem a tothom a fitxar! El Torn de Nit és una proposta escènica d’estiu de l’Ateneu Popular Coma Cros, aquest cicle rep aquest nom com a homenatge a la memòria fabril de la Coma Cros. Es convida a tothom al torn de nit de la Coma
Gran Jornada: Reactivem l’Ateneu!
el dijous 17 de juny hi va haver la trobada “Reactivem l’Ateneu” per fer pluja d’idees, amb propostes i visions per fer créixer el projecte. Molts bones sensacions ganes i energia per engegar el proper curs, amb nova programació! Enfortim la gestió comunitària, apunta’t a les comissions i grups de treball de l’Ateneu i participa-hi.
Eduard Canimas “Puc tancar i obrir” El teler dona veu a la Cultura
Ja tenim un nou vídeo de “El teler dona veu a la cultura” i aquest cop a més serveix per anunciar la nova data de concert 23 de maig al Canal, del concert especial “Celebrem 10 anys del Sagrat Cor” concert especial i únic per la ocasió centrat en el Sagrat Cor disc icona de

Comentaris recents

 

Properes activitats

 
El surrealisme màgic de Mario López ens inundarà d’emocions el proper Divendres 10 de desembre, al Teler de l’Ateneu. Entre joc i joc, moments màgics i còmics a la vegada, gaudirem d’una proposta sublim!    
En aquesta sessió aprendrem a netejar la casa sense embrutar el món. Aprendrem a fer sabó de rentar la roba i altres tipus de netejadors naturals i sostenibles.
Mandincant es centra en cançons  tradicionals del poble Mandé, cantades en  Mandinka i Bambara. Cançons mil·lenàries  que han perdurat al llarg del temps a través  de la tradició oral, de generació en generació,  fins a l’actualitat.  La música, el cant i els instruments musicals  neixen de l’ésser humà, els trobem arreu del  món amb sonoritats,

Contacte

 

Ens trobaràs sempre a les tardes de 16h a 20h i els dimecres de 10h a 20h!

+34722381866
972 249 191 ext. 2356
info@ateneucomacros.cat
C/ Sant Antoni, 1 - 17190, Salt

Butlletí

 

Organitzen

 


Amb el suport de: